Meer lezen?

• Waarom goede onboarding onmisbaar is
• Hoe online leeroplossingen jouw organisatie sterker maken
• Van offline naar online
• Een wendbare organisatie is een lerende organisatie

Oplossingen

Social media

Contact

Villa ‘de Eerdbeek’
Dorpsstraat 22
6741AK Lunteren

E: info@academysuite.nl
T: 0341 – 820 001

Inwerken zorg met SectorplanPlus
Blogs

Op een leuke manier kennis overdragen in de zorg? Dat kan!

Hoe vaak komt het voor dat je specifieke kennis wilt overdragen aan je medewerker? Zeker in de zorg is kennisoverdracht nu essentieel. Vrijwel continu veranderen voorschriften of zijn er nieuwe omstandigheden. Hoe doe je dat in een tijd waarin fysieke ontmoetingen tot een minimum worden beperkt? En breng je kennis over op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier?

Lees meer »
e-learning op maat
Blogs

Waardigheid en Trots: subsidie voor behoud van zorgmedewerkers

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) presenteerde op 10 april 2018 het programma ‘Thuis in het Verpleeghuis: Waardigheid en trots op elke locatie’. Dit programma wijst de weg voor hoe de verpleeghuiszorg de komende jaren merkbaar en meetbaar moet worden verbeterd.

Lees meer »
Inwerken zorg met SectorplanPlus
Blogs

SectorplanPlus: subsidie voor het behoud van zorgmedewerkers

Misschien wist je het al. Als werkgever in Zorg en Welzijn kun je in aanmerking komen voor de subsidie SectorplanPlus. Deze meerjarige subsidie wordt uitgegeven door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en is bedoeld om ondersteuning te bieden voor o.a. het aantrekken van nieuwe werknemers en het bijscholen van werknemers binnen de organisatie.

Lees meer »
Blogs

Personeelsbinding, zo doe je dat!

Personeel vasthouden is een uitdaging voor iedere werkgever. Talent is op de huidige arbeidsmarkt schaars en als je dit talent al in huis hebt wil je dit uiteraard graag behouden. Maar wat is nu de beste manier om personeelsbinding te realiseren?

Lees meer »
Blogs

Kijken naar mogelijkheden

2020 is het jaar geworden van de vele onverwachte wendingen. Thuiswerken is het nieuwe normaal geworden. Maar ook al werken we thuis, het blijft belangrijk om de eenheid als bedrijf te bewaren. Zet als oplossing een online bedrijfsschool op.

Lees meer »
Inwerken zorg met SectorplanPlus
Blogs

Inwerken in de zorg

Om een hoog niveau van zorg te behalen, is het van belang om uniformiteit te creëren onder het zorgpersoneel. Wanneer je als team op dezelfde manier handelt, zorgt dit voor effectiviteit.

Lees meer »