onboarding, online, academysuite, working

Het is het belangrijk dat al jouw medewerkers met de kennis in jouw organisatie meegroeien. Gebeurt dit niet en gaat er een ervaren medewerker (die de kennis vaak in zijn of haar hoofd heeft zitten) weg, dan neemt die medewerker met zijn of haar vertrek ook een (groot) deel van de kennis in jouw organisatie mee. Dit probleem voorkom je met een (online) bedrijfsacademie.

De oplossing: een eigen bedrijsacademie

In een bedrijfsacademie leg je de kennis in jouw bedrijf of organisatie overzichtelijk, toegankelijk en aantrekkelijk vast, zodat deze kennis niet verloren gaat. Bijkomende voordelen zijn dat nieuwe medewerkers en partners zich deze kennis snel eigen maken en dat ze vervolgens hun kennis op peil kunnen houden, waardoor hun vaardigheden op niveau blijven.

Bedrijfsacademie opzetten: hoe werkt het?

Wanneer jij de verstandige stap hebt gezet om voor jouw bedrijf een online academie op te zetten, gaat AcademySuite voor je aan de slag om, met een gestructureerde aanpak, voor jou een maatwerk online vakschool te realiseren.

Bijna alle benodigdheden hiervoor hebben we al in huis: didactiek, tekstschrijven, vormgeving, videografie en e-learningbouw. Alleen de kennis in jouw bedrijf ontbreekt nog. Deze kennis dragen jullie aan ons over door middel van documenten, presentaties, interviews etc. Daar maken wij dan leerstof van.

Start vandaag met het opzetten van een interne academie!

Ben je er klaar voor om de kwaliteit van jouw organisatie of bedrijf te verbeteren, de loyaliteit van jouw medewerkers te vergroten en de unieke kennis in jouw organisatie te borgen? Neem dan contact met ons op, of plan gratis en vrijblijvende demo bij ons in. Wij laten je graag zien hoe een bedrijfsacademie eruit kan zien en bespreken samen met jou wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts