Skip to content

De kracht van een eigen online academie
op maat

Stel: jouw organisatie levert hoogwaardige technische producten in binnen- en buitenland. Of je bent een zorgverlener die hoge eisen stelt aan de vaardigheden van je zorgprofessionals. Of je levert complexe diensten. Dat gaat goed. Je organisatie groeit. Maar je wilt dat de kennis van je professionals mee ontwikkelt. Hoe ga je dit realiseren? Een online academie op maat is daarop het antwoord. Bekijk onze video over technische vaardigheden

In 4 stappen naar je eigen online academie

Wij begrijpen de vraagstukken van jouw bedrijf en duiken in de materie. Zo mogelijk linken we dit met functieprofielen of vakmanschap, gekoppeld aan jouw strategie. We helpen jou een keuze te maken met trainingen die jij binnen je eigen academy gaat aanbieden.​

Al jouw kennis vertalen we naar een online leeroplossing. Afgestemd op de doelgroep, didactisch doordacht volgens ons BreinLeerModel.

Wij helpen de online leeroplossing optimaal in te zetten. Zo haal jij het beste uit jouw medewerkers en partners en draagt de leeroplossing maximaal bij aan het succes van jouw organisatie.

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties worden continu verwerkt. Zo blijft jouw leeroplossing altijd actueel. Vanuit AcademySuite kan jij langdurig op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, projectleider, helpdesk en trainer​.

Bekijk onze video's

Onze werkwijze uitgelegd:

Professionals opleiden doe je zo: