Skip to content

Industrie

Waarborg de continuïteit van jouw bedrijf

De factor die misschien wel het meest van invloed is op de continuïteit van jouw bedrijf, zit verborgen in de technische kennis van jouw medewerkers. Maar er komt een moment dat de medewerkers die deze kennis in hun hoofd hebben jouw onderneming gaan verlaten.

Met een eigen academy zorg jij ervoor dat deze onmisbare kennis beschikbaar komt voor andere medewerkers. Een eigen academy garandeert:

  • Borging van bedrijfskritische technische (of andere) kennis; 
  • Toegang tot alle relevante kennis voor iedere geautoriseerde medewerker; 
  • Consistente procedures en werkwijzen;  
  • Snel en eenvoudig inwerken, omscholen of bijscholen. 
Wil jij ook dat jouw bedrijfskritische kennis optimaal wordt benut?

Online onboarding in de industrie

Maak impact vanaf de werving van je nieuwe medewerker en bied een vliegende start. In jouw maatwerk inwerkprogramma vindt je nieuwe medewerker alles wat hij of zij nodig heeft om optimaal voorbereid aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de missie en visie van je organisatie, maar ook hoe je kunt inloggen en werken in de verschillende systemen. De voordelen:

  • Verhoog de productiviteit en inzetbaarheid vanaf dag 1;
  • Bind nieuw personeel direct aan de organisatie;
  • Verminder spanning voor de eerste werkdag;
  • Belast geen personeel met het inwerken van nieuwe collega’s;
  • Faciliteer een duidelijk inwerkprogramma dat herhaaldelijk inzetbaar is.

Online kennis en vaardigheden trainen in de industrie

Als kennisintensief technisch bedrijf is jouw succes grotendeels afhankelijk van de kennis van jouw medewerkers. Die kennis is vaak aanwezig in slechts enkele hoofden. Soms van mensen die je organisatie mogelijk gaan verlaten voor een nieuwe uitdaging of pensioen.

Je organisatie groeit. Maar groeit de kennis van jouw medewerkers mee? Hoe zorg je ervoor dat iedere medewerker en partner over de juiste kennis beschikt?

Met een online bedrijfsacademy borg je de voor jouw organisatie bedrijfskritische kennis. En maak je die kennis beschikbaar voor jouw medewerkers en partners. In een leerpad dat past bij zijn of haar functie of rol. Toegankelijk waar en wanneer hij of zij wil.

Benieuwd geworden naar wat AcademySuite voor jouw organisatie kan betekenen?

Aantrekkelijk onboarden met de onboarding box

Graag maken we onboarding bij jouw organisatie nog aantrekkelijker!
Dat kan met de onboarding box.

De onboarding box ontwerpen we voor jouw organisatie op maat. En ook de inhoud bepalen we samen: zo wordt de kennismaken niet alleen effectief maar ook verrassend.  Want wat is er leuker dan je nieuwe werk te beginnen met een cadeau? 

Mockup AS-Box transparant

Wat vinden onze klanten?

Ons credo “Samen Slimmer Sneller” maken we waar door kennis online te delen
met onze medewerkers en klanten.

Allereerst hebben we onze specifieke kennis van hygiënisch ontwerpen binnen de foodsector ontsloten voor onze medewerkers in een interne e-learning door middel van onze HIH-Academy.

Met deze uitstekende basis waren we vervolgens in staat om met geringe inspanning een trainingsprogramma in de HIH-Academy te ontsluiten voor onze klanten.

Ben Schut

Manager Food, H.I.H. Engineering


Zij hebben al een eigen Academy!

💬 Hoi, advies nodig?