Skip to content

Zorginstellingen

Benut jouw waardevolle medewerkers in de zorg optimaal

Meer dan ooit is de optimale inzet van medewerkers in de zorg letterlijk van levensbelang. Met een eigen online academy zorg jij ervoor dat bestaande en nieuwe medewerkers optimaal functioneren.

Met een eigen academy haal je het beste uit jouw mensen. En voelen zij zich het best gewaardeerd. Een eigen online academy garandeert:

  • Borging van alle benodigde kennis van jouw zorgorganisatie;
  • Toegang tot alle relevante kennis voor iedere geautoriseerde medewerker;
  • Consistente procedures en werkwijzen op basis van geaccrediteerde trainingen, denk bijvoorbeeld aan voorbehouden risicovolle handelingen op basis van de Vilans protocollen;
  • Correct werken met softwaresystemen zoals het ECD (Elektronisch Cliënten Dossier).
Wil jij ook dat de benodigde kennis in jouw zorgorganisatie optimaal beschikbaar is?

Online onboarding in de zorg

Maak impact vanaf de werving van je nieuwe medewerker en bied een vliegende start. In jouw maatwerk inwerkprogramma vindt je nieuwe medewerker alles wat hij of zij nodig heeft om optimaal voorbereid aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de missie en visie van je organisatie, maar ook hoe je kunt inloggen en werken in de verschillende systemen. De voordelen:

  • Verhoog de productiviteit en inzetbaarheid vanaf dag 1;
  • Bind nieuw personeel direct aan de organisatie;
  • Verminder spanning voor de eerste werkdag;
  • Belast geen personeel met het inwerken van nieuwe collega’s;
  • Faciliteer een duidelijk inwerkprogramma dat herhaaldelijk inzetbaar is.

Online kennis en vaardigheden trainen in de zorg

Werken in de zorg stelt hoge eisen aan zorgmedewerkers. Niet alleen is de werkdruk hoog, maar zorgmedewerkers moeten voldoen aan bepaalde opleidingsvoorwaarden. Zo zijn bepaalde handelingen voorbehouden aan medewerkers die hiervoor een geaccrediteerde opleiding hebben gevolgd.

Door deze opleidingen online aan te bieden kan iedere zorgmedewerker deze opleidingen volgen op het moment dat het hem of haar het best uitkomt. Tijdens een rustige nachtdienst of gewoon thuis. Ook de benodigde certificaten kunnen online worden behaald. Zo heeft jouw organisatie altijd inzicht in de opleidingsstatus van iedere zorgprofessional. Door een slimme koppeling met jouw HR-systeem krijgen medewerkers tijdig een signaal wanneer een training (opnieuw) moet worden gevolgd om de benodigde certificaten te behalen.

Benieuwd geworden naar wat AcademySuite voor jouw zorgorganisatie kan betekenen?

Aantrekkelijk onboarden met de onboarding box

Graag maken we onboarding bij jouw zorgorganisatie nog aantrekkelijker!
Dat kan met de onboarding box.

De onboarding box ontwerpen we voor jouw organisatie op maat. En ook de inhoud bepalen we samen: zo wordt de kennismaken niet alleen effectief maar ook verrassend.  Want wat is er leuker dan je nieuwe werk te beginnen met een cadeau? 

Mockup AS-Box transparant

Wat vinden onze klanten in de zorg?

Onze medisch specialisten werken op verschillende locaties in verschillende diciplines. Onze wens was om nieuwe medisch specialisten een goede éénduidige basis geven, zodat onze patiënten de beste zorg krijgen.

We hebben samen met AcademySuite een online inwerkprogramma ontwikkeld, waarmee alle nieuwe medewerkers belangrijke MSNW-kennis krijgen. Het inwerkprogramma is een afwisselende leergang met uitleg, video’s, games en vragen.

Medewerkers ervaren het als zeer positief dat ze zo hun loopbaan bij MSNW kunnen starten.

Liza Maas

Kwaliteit- en beleidsmedewerker


Zij hebben al een eigen Academy!