Skip to content

Specialisten in 
e-learning op maat

Enthousiast en met ambitie maken wij voor jou de meest eigentijdse online leeroplossingen.

Wij hebben alle kennis en ervaring beschikbaar: onderwijskundigen, tekstschrijvers, e-learningbouwers, grafisch specialisten, vormgevers, videografen, fotografen en VR-specialisten.

Als klant sta jij bij ons centraal met als doel om samen de hoogst haalbare kwaliteit te realiseren. Met veel ervaring en expertise gaan wij te werk, waarbij persoonlijke samenwerking met jou als klant hoog in het vaandel staat.

Voordelen van AcademySuite

In de afgelopen jaren hebben we bijgedragen aan de succesvolle groei van ruim 50 organisaties. We zijn er trots op dat we deze organisaties nog steeds mogen ondersteunen bij het actueel houden van hun leeroplossingen.

Geen organisatie is hetzelfde. Onze specialisten verdiepen zich graag in jouw leeruitdaging. Daarom ontwikkelen wij 100% maatwerk. 

Samenwerken met AcademySuite betekent gemak. Wij regelen alles voor jouw complete leeroplossing.

Zaken doen met AcademySuite betekent veel persoonlijk contact. Wij geven het beste van onszelf om jou een stap verder te helpen.

AcademySuite is onderdeel van Essention Groep. Bij Essention Groep vind je alles onder één dak: advies, training, coaching en ontwikkeling. 

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

💬 Hoi, advies nodig?