Team

Enthousiast en met ambitie maken wij voor jou de meest eigentijdse leeroplossingen.

Als klant sta jij bij ons centraal met als doel om samen de hoogst haalbare kwaliteit te realiseren. Met veel ervaring en expertise gaan wij te werk waarin partnership met onze klanten hoog in het vaandel staat. Onze missie: “het beste van onszelf geven, om voor anderen van betekenis te zijn.”

Douwe Hoekstra AcademySuite

Douwe Hoekstra

Directeur

Lees meer over Douwe »

Als verandermanager/coach bij AcademySuite staat voor mij ontwikkeling van mensen centraal. Binnen ING heb ik als hoofd opleidingen ontdekt dat naast het op peil houden van vereiste vakkennis, het investeren in gewenst gedrag cruciaal blijkt te zijn om te kunnen blijven voldoen binnen een veranderende wereld. Dit vergt blijvend investeren in vakmensen. Daarbij ontdek ik keer op keer dat er in veel bedrijven nog zoveel potentieel in organisaties onbenut blijft. Door (meer) gebruik te maken van aanwezige kennis, gaan ogen weer stralen. En dat geeft mij voldoening. Als geldt dat we een leven lang moeten leren, laten we leren dan ook leuk maken!

Deze passie voor mensen zet ik naast het bedrijfsleven ook in als gastdocent/coach aan de Hogeschool in Ede, afdeling Mens en Organisatie.

Rozemarie Hendrikse AcademySuite

Rozemarie Hendrikse

Projectleider/accountmanager

Lees meer over Rozemarie »

Het begeleiden en ondersteunen van organisaties bij hun opleidingsvraagstukken en het gezamenlijk opzetten van hun eigen bedrijfsspecifieke academy maken mij telkens weer enthousiast. Dit omdat ik overtuigd ben van de krachtige werking van structureel opleiden en de onmisbare betekenis van een eigen academy/online leeromgeving/bedrijfsschool en inwerkprogramma. Een bedrijfsacademie maakt jou namelijk wendbaar voor de toekomst.

Elke organisatie is uniek en dat vereist telkens een andere, persoonlijke aanpak waar ik graag aan bijdraag. In de rol van accountmanager/projectleider wil ik voor jou van betekenis zijn, door samen te werken aan ontwikkeling.

David Visscher AcademySuite

David Visscher

E-learning developer

Lees meer over David »

Als content designer streef ik er naar om de lesstof online tot leven te brengen. Het geeft mij namelijk elke keer weer de energie als leren niet alleen leerzaam, maar ook leuk en effectief is. Want zeg nou eerlijk, leren uit saaie leerboeken is toch allang niet meer van deze tijd?

Graag ga ik samen met jou aan de slag om het optimale leerresultaat en de optimale leerervaring te bereiken. Dit zodat leren weer écht een belevenis wordt.

Jan Langedijk AcademySuite

Jan Langedijk

Consultant/trainer

Lees meer over Jan »

Samenwerken met mensen en begeleiden van organisaties geeft mij energie. Ik ben gefascineerd geraakt door de manier waarop organisaties werken. Maar ook door persoonlijke vragen als: waarom doe je wat je doet? Wat motiveert je? Waarom werkt het ene wel en het andere niet?

Als Consultant/Trainer bij AcademySuite kan ik deze energie helemaal richten op het ontwikkelen en geven van trainingen waarmee uw medewerkers (en daarmee jouw organisatie) een volgende stap kunnen zetten op het gebied van persoonlijke effectiviteit en groei.

Mijn achtergrond als ICT-er en opleiding tot NLP-trainer en loopbaancoach zet ik daarbij in om de leeromgeving van uw organisatie vorm te geven met de modernste middelen en inzichten.

Backoffice & partners

Met een stevige backoffice en een netwerk met kwaliteitspartners bedienen we klanten op maat vanuit Lunteren.

“Samenwerken in innovatie is ons motto. Binnen de HIH-Academy hebben we hier zichtbare stappen ingezet door onze medewerkers doorlopend te trainen in samenwerking en klantgericht aan de slag zijn. Specifiek en concreet in de HIH-situatie. “

Onder leiding van een zeer ervaren trainer van AcademySuite. Binnen de online leeromgeving worden we scherp gehouden met doorlopende herhaling, oefeningen en … Leren is ‘een way-of life’ geworden met een geweldige structuur. Geweldig om te ervaren hoe enthousiast ons team hiermee bezig is en continu groeit in hun vakmanschap. Voor mij is dat genieten! Zelfs onze klanten praten erover.

HIH Engineering AcademySuite

Ben Schut
Manager Food
H.I.H. Engineering

t 0342 40 46 50
e info@hih.nl