Meer lezen?

• Waarom goede onboarding onmisbaar is
• Hoe online leeroplossingen jouw organisatie sterker maken
• Van offline naar online
• Een wendbare organisatie is een lerende organisatie

Oplossingen

Social media

Contact

Villa ‘de Eerdbeek’
Dorpsstraat 22
6741AK Lunteren

E: info@academysuite.nl
T: 0341 – 820 001

Witteveen
Cases
Rozemarie

Klantcase Witteveen Trainingen

Bestaande klassikale trainingen digitaliseren, dat was de wens van Witteveen Trainingen. Hoe pak je dit aan? En hoe ontwikkel je modules die worden geaccrediteerd door het CBR? Samen met AcademySuite werd deze uitdaging opgepakt.

Lees meer »
GROW
Cases
Rozemarie

Klantcase Grow academy

Klantcase Grow Academy Hoe kun je jouw visie overbrengen op jouw organisatie? Hoe kun je jouw visie overbrengen op de maatschappij? Voor de GROW-organisaties lag

Lees meer »
Cases
Rozemarie

Klantcase JK Floorheating

Eén in eigen huis ontwikkelde machine, veel verschillende monteurs, elf verschillende landen en vijf verschillende talen. Hoe breng je al deze factoren samen? Met een eigen academy!

Lees meer »
Galileo Academy
Cases
Rozemarie

Klantcase Galileo Academy

De nauwe en intensieve onderlinge samenwerking tussen Galileo Academy en AcademySuite heeft geresulteerd in een effectieve lesmodule. Er zijn vier leerlijnen gedigitaliseerd voor de (toekomstige) medewerkers van Galileo Academy. De leerlijn tot App developer, Front end en Back end webdeveloper en webdesigner. Zij kunnen nu op een snelle en efficiënte wijze hun opleiding doorlopen. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat!

Lees meer »
P.C. van Tuijl
Cases
Rozemarie

Klantcase Van Tuijl

Hoe garandeer je in een groeiende onderneming naast kwaliteit ook de veiligheid en gezondheid van de medewerkers? Voor P.C. van Tuijl Kesteren B.V. was dit een grote uitdaging. In samenwerking met AcademySuite is er een oplossing ontwikkeld: een compleet ingerichte leeromgeving, waar door middel van toolboxen medewerkers maandelijks de benodigde kennis op een didactische manier tot zich krijgen.

Lees meer »
Brandweer
Cases
Rozemarie

Klantcase Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Rookmelders kunnen mensenlevens redden. Daarom is het vanaf 1 juli 2022 wettelijk verplicht om op elke verdieping van een huis rookmelders te hangen. Voor Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid kwam hier de wens uit voort om woningeigenaren, zoals woningcorporaties, digitaal op te leiden over het belang van rookmelders en het juiste gebruik ervan. En met succes!

Lees meer »
e-learning voorbeelden
Cases
Geralda Visser

Klantcase Delta Security & Hospitality

Bestaande opleidingen tot beveiliger deels online maken was een langgekoesterde wens van Delta Security & Hospitality. Corona gaf de laatste zet om deze wens in vervulling te laten gaan. Maar hoe pak je dit aan? In samenwerking met AcademySuite heeft Delta met succes een eigen online academy opgezet. De Delta Academy wordt maximaal ingezet om het praktische en fysieke onderdeel van de opleiding te ondersteunen.

Lees meer »