Inwerkprogramma

Een inwerkprogramma van AcademySuite helpt u bij het inwerken van nieuwe medewerkers en bespaart u veel tijd, kosten en fouten. Bij het aannemen van een nieuwe medewerker komt veel kijken. Het aanleggen van een personeelsdossier heeft u misschien al geregeld. Wanneer alle formaliteiten zijn geregeld, kunt u de medewerker inwerken. Deze fase is misschien wel het belangrijkste, want het zorgt voor de binding van uw werknemer met het bedrijf. Het is daarom heel handig om een handvat tot uw beschikking te hebben. Een inwerkprogramma (ook wel onboarding programma genoemd) biedt deze mogelijkheid!

Schrijf u nu Gratis in  voor  “Uw eigen academy”!

Gratis introductie

Waarom kiezen voor een inwerkprogramma?

U wilt uw nieuwe medewerker aan uw bedrijf binden. Juist de inwerkperiode is hierbij een belangrijke factor. Een helder inwerkprogramma kan daarom bijdragen aan een goede start.

Hoe ziet een inwerkprogramma eruit?

In een inwerkprogramma wordt onder andere beschreven hoe het inwerktraject er uit zal zien. Het programma biedt dus handvatten wat betreft de voorbereiding van de komst de medewerker. Dit is specifiek afgestemd op uw bedrijf, maar in te vullen voor elke werknemer. Zo beschikt u altijd over individuele, maar toch universele introductieprogramma’s voor nieuwe medewerkers.

Voordelen voor alle betrokkenen

Een inwerkprogramma is voor u een handige checklist. Toch heeft het niet alleen voordelen voor u en uw bedrijf. Een goed inwerkplan zorgt er ook voor dat uw medewerker een prettige en efficiënte start maakt. Het biedt dus duidelijkheid voor alle betrokkenen. Ook is de werknemer eerder in staat om een optimale arbeidsinspanning te leveren. Ten slotte is het inwerkplan is ook een goede basis om het inwerktraject te evalueren.

Waar moet een inwerkprogramma aan voldoen?

De inhoud van het inwerkprogramma wordt gebaseerd op uw doel. Wat wilt u bereiken? Welke taken horen hierbij en wat zijn de verwachtingen? Het antwoord op deze vragen levert activiteiten op. Deze leggen wij vast in het programma. Het doel, inclusief taken en verwachtingen kan aan het eind van de periode geëvalueerd worden.
Gratis introductie

Kies voor een helder inwerktraject met behulp van een inwerkprogramma

Wilt u uw inwerktraject vastleggen met behulp van een inwerkprogramma? AcademySuite kan u hier bij helpen. Als jong, ambitieus team realiseren wij samen met u de hoogst haalbare kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het opzetten van een eigen academy, opleidingshuis, online leeromgeving, bedrijfsschool en bedrijfsacademie. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0341 – 820 002 of info@academysuite.nl. Komt u liever langs? U bent van harte uitgenodigd! U vindt ons kantoor aan de Dorpsstraat 22 in Lunteren. Wij helpen u graag op het gebied van een inwerkprogramma!