Skip to content

Maak het verschil met online inwerken

Maak impact vanaf de werving van je nieuwe medewerker en bied een vliegende start. In jouw maatwerk inwerkprogramma vindt je nieuwe medewerker alles wat hij of zij nodig heeft om optimaal voorbereid aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de missie en visie van je organisatie, maar ook hoe je kunt inloggen en werken in de verschillende systemen.

Preboarding

Start met het bedrijfsspecifiek inwerken van je medewerkers vóór hun eerste werkdag. Daarmee voelen ze zich sneller betrokken bij jouw bedrijf. En: hoe sneller zij zich op hun gemak voelen, hoe sneller ze bijdragen aan het succes én de ontwikkeling van jouw organisatie. Zo bespaar jij tijd én geld.

Onboarding

Vanaf de eerste werkdag start het functiespecifiek inwerken. Ook hierin ondersteunt jouw inwerkprogramma. De meest moderne leermiddelen, van video’s tot virtual reality: niets is te gek.

Leven lang leren

Na preboarding en onboarding stopt het leren niet. Bied medewerkers doorlopend een opleidingsaanbod aan waarmee ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. In een tijd waarin veranderingen elkaar razendsnel opvolgen, stopt leren nooit. Een leven lang leren.

Nieuwe medewerkers

  • Voelen zich sneller thuis en verbonden;
  • Zijn sneller inzetbaar en werken productiever;
  • Weten waar ze verantwoordelijk voor zijn.
Digitaal technologie cursus training

Werkgevers

  • Profiteren van een hogere medewerkerstevredenheid;
  • Worden een aantrekkelijkere werkgever;
  • Besparen tijd en geld door efficiëntie.

Klantcase

Voor Crescat Consultancy en 5 kinderopvang-organisaties in Amsterdam heeft AcademySuite de GROW-academy inclusief een reeks informatieve animatievideo’s ontwikkeld. Het doel is om de visie en kennis van de organisaties te verspreiden.

“Dankzij de juiste tooling, de creativiteit, didactische kennis en de nauwe samenwerking heeft AcademySuite geholpen mijn visie te realiseren. AcademySuite, bedankt!”

Grow logo

Samantha del Prado

Eigenaar Crescat Consultancy