Skip to content

Doeltreffend trainen van medewerkers in software-gebruik

Om jouw organisatie efficiënt te laten functioneren is de inzet van software steeds belangrijker. Denk aan ERP-, CRM-, HR- of ECD-software. De mate waarin jouw medewerkers in staat zijn met deze software te werken, bepaalt het succes ervan. Het is daarom essentieel dat zij optimaal worden getraind. Een online softwaretraining, afgestemd op iedere individuele gebruikersrol, is daarvoor de oplossing. Zo leren jouw medewerkers op hun eigen moment en op hun eigen tempo. 

In 4 stappen naar je eigen online software academy

Wij begrijpen de vraagstukken van jouw bedrijf en duiken in de materie. Zo mogelijk linken we dit met functieprofielen of vakmanschap, gekoppeld aan jouw strategie. We helpen jou een keuze te maken met trainingen die jij binnen je eigen academy gaat aanbieden.​

Al jouw kennis vertalen we naar een online leeroplossing. Afgestemd op de doelgroep, didactisch doordacht volgens ons BreinLeerModel.

Wij helpen de online leeroplossing optimaal in te zetten. Zo haal jij het beste uit jouw medewerkers en partners en draagt de leeroplossing maximaal bij aan het succes van jouw organisatie.

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties worden continu verwerkt. Zo blijft jouw leeroplossing altijd actueel. Vanuit AcademySuite kan jij langdurig op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, projectleider, helpdesk en trainer​.

Passen we bij jouw organisatie?

Voel jij je thuis bij de uitgangspunten: e-learnings op maat, alles in eigen huis, het beste gereedschap, optimale klantgerichtheid, didactisch fundament en continuïteit? Dan nodigen we je graag uit voor een kennissessie waarin jij vrijblijvend ontdekt wat we voor jou kunnen betekenen

💬 Hoi, advies nodig?