Skip to content

Optimale partner performance met een Partner Academy

Als het succes van jouw organisatie grotendeels wordt bepaald door het succes van jouw partners dan is een Partner Academy onmisbaar.

Een Partner Academy is een online leeromgeving op maat waar je nieuwe partners inwerkt en bestaande partners opleidt en op de hoogte houdt van jouw producten, diensten en werkwijzen. 

Wij realiseren zo’n online Partner Academy op maat voor jouw organisatie. Jouw partners leren daarin op een aantrekkelijke manier hoe zij jouw producten en diensten optimaal kunnen vermarkten en ondersteunen. 

Met een Partner Academy zorg je er bovendien voor dat partners goed worden opgeleid om te kunnen werken met bijvoorbeeld je bestelsysteem of marketing portal. Zo werf en behoud je partners.

Je partnernetwerk is vaak internationaal. In dat geval is een meertalige Partner Academy belangrijk. Ook daar zorgen we voor. 

Heb je  een partner support systeem waarin je tickets kunt registeren en opvolgen? En wil je veelgestelde vragen eenvoudig beantwoorden? Of heb je daar behoefte aan? Dan combineren we je Partner Academy graag met een Partner Portal. 

Meer weten? We horen graag van je!

In 4 stappen naar jouw Partner Academy

We bepalen samen welke kennis en vaardigheden van belang zijn voor het succesvol kunnen opereren van jouw partner. Denk aan marketing- en verkoopinformatie, productkennis en uitleg van de systemen en procedures.

Al deze informatie vertalen we naar leerbare informatie en krijgt een plaats in de Partner Academy, eventueel meertalig. Afgestemd op de verschillende typen partners, didactisch doordacht volgens ons BreinLeerModel.

Alleen een Partner Academy bouwen is niet voldoende. We denken met je mee hoe je partners meeneemt in de Partner Academy. Bijvoorbeeld door het bieden van leerpaden per partnertype.

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties worden continu verwerkt. Zo blijft de Partner Academy altijd actueel. Vanuit AcademySuite kan jij altijd op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, projectleider, helpdesk en trainer.

Klantcase

Dankzij de nauwe samenwerking met AcademySuite is de JK academy een mooie online leerschool geworden voor al onze nationale en internationale medewerkers.

Hendrik van den Brink

Executive Director at JK group
💬 Hoi, advies nodig?