Skip to content

Overige branches

Haal het beste uit jouw bedrijf met een eigen online academy

Voor iedere organisatie geldt: je onderscheiden doe je door je eigen kwaliteiten optimaal te benutten. Die kwaliteiten wil je met elkaar delen. 

Met een eigen online academy leid je jouw medewerkers efficiënt op, waar nodig meertalig.  Een eigen online academy garandeert:

  • Borging van alle eigen en unieke kennis; 
  • Toegang tot alle relevante kennis voor iedere geautoriseerde medewerker; 
  • Consistente procedures en werkwijzen; 
  • Snel en eenvoudig inwerken, omscholen en bijscholen. 
Wil jij ook het beste uit jouw eigen organisatie halen?

Online onboarding in jouw branche

Maak impact vanaf de werving van je nieuwe medewerker en bied een vliegende start. In jouw maatwerk inwerkprogramma vindt je nieuwe medewerker alles wat hij of zij nodig heeft om optimaal voorbereid aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de missie en visie van je organisatie, maar ook hoe je kunt inloggen en werken in de verschillende systemen. De voordelen:

  • Verhoog de productiviteit en inzetbaarheid vanaf dag 1;
  • Bind nieuw personeel direct aan de organisatie;
  • Verminder spanning voor de eerste werkdag;
  • Belast geen personeel met het inwerken van nieuwe collega’s;
  • Faciliteer een duidelijk inwerkprogramma dat herhaaldelijk inzetbaar is.

Online kennis en vaardigheden trainen in jouw branche

Als kennisintensieve organisatie is jouw succes grotendeels afhankelijk van de kennis van jouw medewerkers. Die kennis is vaak aanwezig in slechts enkele hoofden. Soms van mensen die je organisatie mogelijk gaan verlaten voor een nieuwe uitdaging of pensioen.

Je organisatie groeit. Maar groeit de kennis van jouw medewerkers mee? Hoe zorg je ervoor dat iedere medewerker en partner over de juiste kennis beschikt?

Met een online bedrijfsacademy borg je de voor jouw organisatie bedrijfskritische kennis. En maak je die kennis beschikbaar voor jouw medewerkers en partners. In een leerpad dat past bij zijn of haar functie of rol. Toegankelijk waar en wanneer hij of zij wil.

Benieuwd geworden naar wat AcademySuite voor jouw organisatie kan betekenen?

Aantrekkelijk onboarden met de onboarding box

Graag maken we onboarding bij jouw organisatie nog aantrekkelijker!
Dat kan met de onboarding box.

De onboarding box ontwerpen we voor jouw organisatie op maat. En ook de inhoud bepalen we samen: zo wordt de kennismaken niet alleen effectief maar ook verrassend.  Want wat is er leuker dan je nieuwe werk te beginnen met een cadeau? 

Mockup AS-Box transparant

Wat vinden onze klanten?

In minder dan twee maanden tijd hebben we samen met AcademySuite een compleet inwerkprogramma neergezet. Nu start iedere medewerker goed voorbereid bij de Lunterse Boer.

Omdat we hebben gewerkt met ons eigen management en medewerkers is de herkenning in de online vakschool groot. Overal in de e-learning komt ook onze eigen huisstijl terug. Door de persoonlijke aanpak schakelden we snel.”

Ko & Corine Bostelaar

Eigenaren


Zij hebben al een eigen Academy!

💬 Hoi, advies nodig?