Klantcase MSNW inwerkprogramma

Medewerkers goed inwerken? Hoe doe je dat? MSNW heeft in samenwerking met AcademySuite door middel van e-learning een introductieprogramma ontwikkeld voor de medisch specialisten van MSNW. Zo worden nieuwe medewerkers maximaal ondersteund.

De uitdaging
Medisch specialisten een goede MSNW basis meegeven

Medisch Specialisten Noord West (MSNW) levert topklinische, specialistische zorg aan de Noordwest Ziekenhuisgroep op de locaties Alkmaar, Den Helder, Schagen en Texel. MSNW staat garant voor goede zorg! De menselijke maat staat centraal. MSNW levert goede zorg voor mensen, door mensen. Omdat de medisch specialisten goed ondersteund moeten worden en op verschillende locaties en disciplines werken, is het van belang dat overal dezelfde eenduidige MSNW basis wordt meegegeven. Hiervoor is het online introductieprogramma ontwikkeld. Dat laat medewerkers vanaf dag één kennis maken met wat belangrijk is voor MSNW.

Module MSNW
Het leertraject
Efficiënter

Het introductieprogramma behandelt alle thema’s die belangrijk zijn om te weten als je voor MSNW werkt. Denk daarbij aan de ontstaansgeschiedenis, de kernwaarden, handleidingen etc. Het introductieprogramma is een afwisselende leergang met uitleg, video’s, games en vragen. Dat maakt het boeiend om door te nemen. Daarbij gaat inwerken nu een stuk sneller, omdat het door de medewerker kan worden gedaan wanneer dit voor hem goed uitkomt. Eventueel zelfs voor de eerste werkdag.

Welkomsvideo MSNWHet resultaat
Boeien en binden

Goed inwerken is belangrijk weten ze bij MSNW. Goed ingewerkte medewerkers blijven langer werken. Maar de effecten van het introductieprogramma gaan verder. Het bespaart tijd en kosten. Daarbij merkt MSNW dat de aandacht voor het inwerken motiverend werkt.  Zeker omdat de leergang volledig aansluit op de doelgroep. Het niveau past bij het universitaire denkvermogen van de deelnemers en deze naadloze aansluiting werkt motiverend. Ook omdat deelnemers bij het goed doorlopen van het introductieprogramma een certificaat krijgen. Daarbij wordt alles digitaal vastgelegd. Dus mochten ze nog iets willen nalezen? In de e-learning is het te vinden.

Recommended Posts