Klantcase HIH

Een eigen interne academy opzetten. Hoe doe je dat? Het is HIH gelukt om samen met AcademySuite de HIH academy op te zetten. Hierin combineert HIH klassikaal leren met online materiaal via hun digitale leeromgeving. Zo worden deelnemers maximaal ondersteund.

De uitdaging
Eigen medewerkers trainen in hygiëne richtlijnen

HIH is een werkbouwtuigkundig engineeringsbureau en heeft de strategische keuze gemaakt om zich te specialiseren in de “foodsector”. De levensmiddelenindustrie vraagt om een hoge mate van hygiënisch bewustzijn. Voor de gehele keten is het noodzakelijk dat bederf van voedsel, besmettingsgevaar, infecties en ziektes geen enkele kans krijgen. Om hygiënisch te kunnen ontwerpen is HIH lid van de European Hygienic Equipment Design Group (EHEDG). HIH heeft samen met AcademySuite zelf een training Hygiënisch Ontwerpen volgens deze EHEDG richtlijnen ontwikkeld. Hiermee worden alle medewerkers voortdurend bijgeschoold en getraind om zo garant te blijven staan voor kwaliteit.

Klantcase HIH
Het leertraject
Kennis praktisch toepassen in echte casussen

HIH heeft bij de training Hygiënisch Ontwerpen volgens EHEDG gebruik gemaakt van de blended-learning methode. Hierbij combineert HIH de voordelen van online en offline. Ter voorbereiding wordt alle noodzakelijke theorie digitaal aangeboden. De praktijk is zo opgezet dat de deelnemers de kennis in twee middagen moeten toepassen in echte casussen. Na de laatste praktijksessie valt de eindtoets vrij in de digitale leeromgeving. Wanneer deze met een voldoende wordt afgesloten valt het certificaat vrij. Via de online leeromgeving kunnen ze nog een jaar contact houden met hun docent en medecursisten. Hiermee is het leertraject zo effectief en efficiënt mogelijk opzet.

 

 

Het resultaat
Zelfs klanten willen binnen de academy gebruik maken van onze kennis en ervaring!

                                                Certificaat HIH

De academy heeft HIH niet alleen geholpen bij het professionaliseren van eigen organisatie. Het belang gaat verder. Ook klanten en eindgebruikers of consumenten profiteren van onze kennisdeling. Het hygiënisch bewustzijn groeit en daarmee zal de voedselveiligheid toenemen. De HIH academy dient daarmee het vakgebied van de engineering in de volle breedte.

Academysuite heeft de HIH academy volledig in de huisstijl van HIH gemaakt. Daarnaast is er ook rekening gehouden met de doelgroep. Een e-learning moet volledig aansluiten op de doelgroep en op de organisatie om succesvol te zijn. Academysuite heeft om die reden de inhoud van de HIH academy op hbo plus niveau aan laten sluiten. De duur van het gehele blended traject is ruim twee werkdagen. 

 

Recommended Posts