leren, online, learning, academysuite

Uit onderzoek van Best Companies for Leadership blijkt, dat de beste bedrijven van de wereld investeren in de ontwikkeling van eigen talent. Zo hebben ze altijd talentvolle medewerkers klaarstaan voor het invullen van sleutelposities. 

Hoe doen anderen dat, investeren in talent? 

Een belangrijke conclusie van het onderzoek uit 2014, is dat 80 procent van de top 20 bedrijven, een duidelijke loopbaan heeft vastgesteld voor hun werknemers, vergeleken met slechts 48 procent van alle andere bedrijven. Deze bedrijven hebben een meer proactieve, gestructureerde aanpak voor het ontwikkelen van hun medewerkers.

Investeren in talent door het stimuleren van een leerklimaat

De werknemers van deze bedrijven geven aan, dat ze een goed beeld hebben van de beschikbare loopbaantrajecten. Dit creëert een omgeving waarin medewerkers kansen zien om te leren en te groeien en het stimuleert een leerklimaat voor de gehele organisatie. Duidelijkheid over de mogelijkheden, uitgestippelde loopbaanpaden en gelijke kansen om te kunnen leren en groeien zijn dus een sleutel voor succes. 

Investeer jij al in talent?

Wat bied jij jouw medewerkers? Investeer jij al in talent? Wij denken graag met je mee over de manier waarop je dit kunt doen. Zo helpen we je met het maken van plannen, voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van een eigen bedrijfsschool. Met zo’n eigen vakschool heb jij alle kennis binnen jouw bedrijf altijd up-to-date voor jouw (nieuwe) medewerkers beschikbaar. Een ander voorbeeld van een investering in talent, is het aanbieden van e-learnings op maat. Op die manier is voor iedere afzonderlijke medewerker alle voor hen relevante informatie beschikbaar in een compacte en goed functionerende leeromgeving. 

Meer informatie

Wil je na het lezen van deze blog graag aan de slag met het talent van jouw medewerkers, of wil je graag met ons sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie, neem dan gerust contact met ons op, of plan een gratis en vrijblijvende kennissessie in. 

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn adviseur

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Bekijk ook: