Skip to content

Investeren in talent

Investeer jij al in talent? 

Uit onderzoek van Best Companies for Leadership blijkt dat de beste bedrijven van de wereld investeren in de ontwikkeling van eigen talent. Zo hebben ze altijd talentvolle medewerkers klaarstaan voor het invullen van sleutelposities. Investeer jij al in talent? 

Hoe doen anderen dat, investeren in talent? 

Op welke wijze werken deze bedrijven aan de ontwikkeling van hun medewerkers? Een belangrijke conclusie van het onderzoek uit 2014 is dat 80 procent van de top 20 bedrijven een duidelijke loopbaan heeft vastgesteld voor hun werknemers, vergeleken met slechts 48 procent van alle andere bedrijven. Deze bedrijven hebben een meer proactieve, gestructureerde aanpak voor het ontwikkelen van hun medewerkers.

Investeren in talent door het stimuleren van een leerklimaat

De werknemers van deze bedrijven geven aan dat ze een goed beeld hebben van de beschikbare loopbaantrajecten. Dit creëert een omgeving waarin medewerkers kansen zien om te leren en te groeien en het stimuleert een leerklimaat voor de gehele organisatie. Duidelijkheid over de mogelijkheden, uitgestippelde loopbaanpaden en gelijke kansen om te kunnen leren en groeien zijn dus een sleutel voor succes. 

Wat bied jij jouw medewerkers? Investeer jij al in talent? Wij denken graag mee over het maken van plannen, het ontwikkelen van een eigen bedrijfsschool en het maken van e-learnings op maat

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn adviseur

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?