Wacht niet langer, start vandaag!

Aan de slag om jouw eigen online academy/bedrijfsschool te ontwikkelen? Wacht niet langer, onderneem actie!

Jouw eigen academy

Allereerst zijn er verschillende benamingen voor een academy; met de term bedrijfsschool, vakschool of leerplein/ leeromgeving wordt hetzelfde bedoeld. Kortgezegd zorgt een academy ervoor dat continue leren en ontwikkelen op een effectieve en gestructureerde wijze wordt vormgegeven. Kennis en attitude van jouw medewerkers zijn namelijk bepalend voor het behalen van de organisatiedoelstellingen en daarmee het succes van de organisatie.

digitaal leren
E learning ontwikkelen

kennis borgen

Hoe ga je om met belangrijke bedrijfskennis? Kies je voor een eigen academy, dan kun je daarmee eigen bedrijfskennis over bijvoorbeeld producten of processen overdraagbaar maken naar alle (nieuwe) medewerkers. Kennis die jouw organisatie uniek maakt en veelal in ontoegankelijke handboeken of systemen is opgeslagen.

cultuur en gedrag

Kernwaarden en cultuur zijn veel besproken en worden in de praktijk weinig naar concreet gedrag vertaald. Laat staan dat dit door jou gewenste gedrag continue getraind en herhaald wordt. Binnen jouw eigen academy zijn dergelijke gedragsprogramma’s de norm.

E learning ontwikkelen

duurzame inzetbaarheid

Door de snelle veranderingen in de wereld om ons heen zijn we genoodzaakt ons te blijven ontwikkelen. Leren stopt niet, maar is een doorlopend proces om duurzaam inzetbaar te blijven. Is duurzame inzetbaarheid belangrijk voor jou? Een academy is dé oplossing om aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te werken.

Meer weten over een eigen academy?

digitaal leren