Skip to content

Jouw eigen academy

Er zijn verschillende benamingen voor een academy; met de termen bedrijfsschool, vakschool of leerplein/leeromgeving wordt hetzelfde bedoeld. Kortgezegd zorgt een academy ervoor dat continu leren en ontwikkelen op een effectieve en gestructureerde wijze wordt vormgegeven. Kennis en attitude van jouw medewerkers zijn namelijk bepalend voor het behalen van de organisatiedoelstellingen en daarmee het succes van de organisatie.

Kennis borgen

Hoe ga je om met belangrijke bedrijfskennis? Kies je voor een eigen academy, dan kun je daarmee eigen bedrijfskennis over bijvoorbeeld producten of processen overdraagbaar maken naar alle (nieuwe) medewerkers. Kennis die jouw organisatie uniek maakt en veelal in ontoegankelijke handboeken of systemen is opgeslagen.

Cultuur en gedrag

Kernwaarden en cultuur zijn veelbesproken, maar worden in de praktijk weinig naar concreet gedrag vertaald. Grote kans jij dit gewenste gedrag nog niet continu traint en herhaalt. Binnen jouw eigen academy worden dergelijke gedragsprogramma’s de norm.

Duurzame inzetbaarheid

Door de snelle veranderingen in de wereld om ons heen zijn we genoodzaakt te blijven ontwikkelen. Leren stopt niet; het is een doorlopend proces om duurzaam inzetbaar te blijven. Is duurzame inzetbaarheid belangrijk voor jou? Een academy is dé oplossing om aan de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te werken.

Zet de eerste stap

Wil jij hogere medewerkerstevredenheid en betere prestaties? Wil jij een aantrekkelijkere werkgever zijn en daarnaast ook nog geld en tijd besparen? Start dan vandaag nog met de realisatie van jouw bedrijfsacademie.

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

💬 Hoi, advies nodig?