Vandaag starten met jouw e-learning?

Aan de slag om jouw e-learning of blended-learning te ontwikkelen? Wacht niet langer, onderneem actie!

e-learning, wat is dat?

E-learning ofwel online kennisoverdracht wordt tegenwoordig door veel bedrijven ingezet. Zij ontdekken steeds meer de voordelen die e-learning biedt. Naast praktische voordelen als het tijd en plaatsonafhankelijk leren, zijn er ook kostentechnische voordelen. E-learning bespaart op reistijd, het huren van ruimtes, docenten en biedt altijd de meest actuele informatie. Kortom, genoeg reden om te kiezen voor e-learning.

Waarom kiezen voor e-learning?

Daar waar in traditionele trainingen veel tijd werd besteed om informatie te zenden, kan dit nu vooraf. Daardoor kan tijdens de trainingen meteen aan de slag worden gegaan met het oefenen van de vaardigheden en/of de toepassing van het geleerde. Achteraf kunnen deelnemers in de leeromgeving binnen een e-learning blijvend geïnspireerd worden over het onderwerp. Wij van AcademySuite zeggen daarom: online waar mogelijk, offline waar nodig. 

Jouw e-learning vormgeven

E-learnings kunnen vakinhoudelijke programma’s zijn of gedragstrainingen. Dat betekent dat jij binnen jouw organisatie goed na moet gaan aan welke e-learnings behoefte is. Zonder een scherpe analyse kom je niet tot een ontwerp, laat staan ontwikkeling. Van een didactisch ontwerp tot aan de bouw van e-learning helpt AcademySuite jouw verder met de realisatie van jouw e-learnings.

e-book

Van offline naar online

Voordelen voor
alle betrokken

De voordelen van e-learning:

  • Plaatsonafhankelijk leren
  • Tijdonafhankelijk leren
  • Tijdsbesparing
  • Kostenbesparing
  • Actuele informatie

Meer weten over
e-learnings?