Skip to content

E-learning voorbeelden uit de praktijk

Online leren is helemaal van deze tijd. Digitale platformen, blended learning en leren met digitale leermiddelen. Wat is het nu precies en wat is er tegenwoordig allemaal mogelijk? Bekijk hieronder e-learning voorbeelden.

Voorbeeld E-learning met blended leren

De mogelijkheden van een e-learning zijn groot. Je kunt met een e-learning alle kanten op en het is zeer flexibel. Daarnaast is het her te gebruiken, in tegenstelling tot een fysieke training. Toch zitten er ook nadelen aan want sommige vakken leer je nu eenmaal in de praktijk. Blended learning!

Dit is een combinatie van online en fysiek leren. Bereid jezelf online voor met een e-learning. Als je begrijpt wat er van je verwacht wordt, dan kun je het in de praktijk leren. Je neemt zowel de kennis als ook de tools mee uit de e-learning de praktijk in. Denk bijvoorbeeld aan een checklist die je download uit de e-learning waarmee je jouw praktijk werk voor altijd kunt controleren. The best of both worlds!

De Delta Academy is een van de e-learning voorbeelden uit de praktijk. Delta Security is een bedrijf in de beveiliging en zij hebben een blended e-learning laten ontwikkelen. Met het motto ‘online waar mogelijk, offline waar mogelijk’ is dit een goed voorbeeld van blended e-learning.

 

e-learning voorbeelden
Blended e-learning

E-learning training

Een bestaande training online maken om zo de kennis te kunnen borgen. Een van de andere e-learning voorbeelden is MSNW. Deze digitaliseren een training om deze zo plaats- en tijdonafhankelijk te maken. Zoveel mogelijk leren in zo’n kort mogelijke tijd was hier het motto.

Dit past goed bij het karakter van de ambitieuze en hoogopgeleide zorgspecialisten van MSNW. De drukte van hun baan maakte een fysieke training-dag eigenlijk onmogelijk. Een e-learning was voor hun vanwege de flexibiliteit en toegankelijkheid de perfecte oplossing.

E-learning voorbeelden nodig? Vraag een demo aan!

Benieuwd geworden naar de voordelen van online leren?

Neem gerust vrijblijvend contact op en vraag een demo aan! Wij ontwikkelen graag een E-learning voor jouw leervraag. 

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?