Je medewerkers, klanten of partners opleiden met e-learnings op maat

 • Wil jij nieuwe medewerkers een onvergetelijk onboarding-programma bieden?
 • Wil jij in korte tijd zo efficiënt mogelijk een specifieke doelgroep opleiden? Bijvoorbeeld jouw medewerkers, klanten of dealers?
 • Wil jij meer rendement halen uit jouw opleidingsbudget?
 • Wil jij jouw medewerkers, klanten en partners up-to-date houden door hen specifieke kennis aan te bieden?

Wij stellen je in staat om jouw eigen e-learnings te ontwikkelen.  Daarbij maak je maximaal gebruik van de meest eigentijdse online leeroplossingen. 

Je gebruikt ons platform. Wij zorgen voor de juiste huisstijl. Vervolgens bouwen wij voor jou e-learnings op maat. Of je bouwt ze zelf met hulp van ons. Denk daarbij aan modules voor veiligheid, kernwaarden, klantgericht werken, wet-/regelgeving, productkennis, inwerkprogramma’s, et cetera.

Aanpassingen kunnen wij voor je maken maar het is ook mogelijk dat je de inhoud van je e-learnings zelf onderhoudt. Zo vinden wij samen de juiste balans in onze samenwerking!

Online module

Klantcase

 • Ons credo “Samen Slimmer Sneller” willen we ook waarmaken door kennis online te delen met onze klanten.

  Onze specifieke kennis van hygiënisch ontwerpen binnen de foodsector is voor onze medewerkers slim ontsloten in een e-learning binnen onze HIH-Academy intern. Met deze uitstekende basis waren we instaat om met geringe inspanning een trainingsprogramma in deze academy te ontsluiten voor klanten extern.

  Ben Schut

  Manager Food, H.I.H. Engineering