leren, online, learning, academysuite

Altijd al willen weten waarom het ene bedrijf binnen een paar jaar verdriedubbelt met omzet en het andere bedrijf jarenlang blijft ‘hangen’? Uit onderzoek van de ABN AMRO, Mazars Accountants en Belastingadviseurs, blijkt dat de snelst groeiende ondernemingen drie gemeenschappelijke succesfactoren hebben. 

Drie succesfactoren

De factoren die alle snelst groeiende ondernemingen gemeenschappelijk hebben, zijn:

1.  Focus op innovatie.
2. Het vermogen om kritisch in de spiegel te kijken.
3. Het vermogen om talent te werven.

We lichten ze hieronder één voor éen toe. 

Focus op innovatie

Het blijkt dat bedrijven die sneller groeien, tot wel 50% meer investeren in innovatie dan andere bedrijven. Dit is een nadrukkelijke keus. Innovatie is bij deze bedrijven verankerd in de strategie en ingebed in de organisatie. Innovatie is bij dit bedrijf de manier om toegevoegde waarde te leveren. 

Kritisch in de spiegel kijken

Kritisch in de spiegel kijken wil zeggen dat je jouw visie en prestaties kritisch tegen het licht houdt. Bedrijven die snel groeien, deinzen er niet voor terug om het roer om te gooien als de huidige strategie niet het gewenste resultaat oplevert. Wendbaarheid is het sleutelwoord en flexibiliteit is voor veel bedrijven een voorwaarde om klaar te zijn voor de toekomst. 

Talent werven

Tot slot maken medewerkers een belangrijk verschil tussen stilstand of vooruitgang. Bij snelgroeiende ondernemingen worden medewerkers beoordeeld op innovatie en creativiteit. Organisaties houden daarmee hun groeitempo vast. Opleiden is de oplossing om bedrijfsspecifieke kennis te verwerven en vaardigheden aan te leren die voor professionals nodig zijn. Met die kennis wordt het verschil in de branche gemaakt!

Succesfactoren toepassen

Wil jij ook het verschil maken in jouw branche, door het opleiden van professionals? Wij denken graag mee over het opzetten van een online academy en het ontwikkelen van e-learnings op maat. Heb je al een bestaande training? Neem contact met ons op, om de mogelijkheden voor het omzetten van de bestaande bedrijfstraining naar e-learning, te bespreken! 

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn adviseur

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts