VR, digitaliseren

Digitaliseren, online innovatie en digitale flexibiliteit. Het zijn kernelementen van een bedrijf dat bestand is tegen de toekomst. Een bedrijf digitaliseren klinkt ingewikkeld, maar dat valt gelukkig mee. Lees hier wat jij kan doen om jouw bedrijf bereid te maken om de toekomst in te gaan.

Er zijn veel mogelijkheden om personeel online te scholen of om kennis online te borgen. Dit zijn belangrijke stappen voor de flexibiliteit van jouw onderneming. Niet alleen omdat digitalisering een belangrijke trend is, maar ook vanwege de onafhankelijkheid.

Verminder risico, vergroot onafhankelijkheid

Veel bedrijven zijn afhankelijk van de kennis van het personeel. Valt het personeel weg dan zit de ondernemer met een probleem. Je bent dus afhankelijk van één of meerdere medewerkers. Terwijl dit niet hoeft! Door kennis online te borgen in een E-learning kun je jouw bedrijf digitaliseren.

Specifieke vakkennis wordt online opgeslagen in plaats van enkel in één of meerdere personen. En dat is nog maar het begin. Een online inwerkprogramma om zo alle (toekomstige) medewerkers direct jouw bedrijfswaarden aan te kunnen leren. Volledig op maat gemaakt en tegelijkertijd voor alle nieuwe medewerkers inzetbaar. Dit is scheelt op lange termijn veel onnodige kosten.

Een bedrijf digitaliseren?

Dan ben je bij AcademySuite op het juiste adres. Niet alleen vanwege de jaren ervaring maar ook vanwege het persoonlijke maatwerk. We denken graag met je mee om jou een online oplossing te kunnen bieden. We doen dit als volgt. Vaak starten we met onze gratis demo. Deze is direct vanaf de website gratis en vrijblijvend te volgen. Hierin tonen we alle digitale mogelijkheden die we bieden.

Daarna is er contact. Door echt te achterhalen wie jij als organisatie bent zijn we in staat naadloos aan te sluiten op jouw organisatie. Hoe maken we kennis digitaal maar vooral: hoe stemmen we dit af op de doelgroep. Het breinleermodel maakt ons onderscheidend. Een hoog leerrendement dankzij de bewezen technieken.

Wat kun je verwachten?

Een online leeromgeving, op maat gemaakt en breed inzetbaar. Van onboarding, digitalisering tot blended learning. Het is allemaal mogelijk! Bekijk hier wat we voor andere klanten al konden betekenen.

Geïnteresseerd geraakt? Neem hier contact met ons op om te kijken wat waar we mee kunnen denken. Bekijk gerust onze demo en laat ons weten wat je er van vindt.

 

online programma laten maken

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Bekijk ook: