Wacht niet langer, start vandaag!

Aan de slag om jouw inwerkprogramma te realiseren? Wacht niet langer, onderneem actie!

Jouw eigen inwerkprogramma

Een inwerkprogramma van AcademySuite helpt je bij het inwerken van nieuwe medewerkers en bespaart jou veel tijd en geld. Voor medewerkers geldt dat een goed inwerkprogramma leidt tot grotere motivatie en betrokkenheid.

digitaal leren
E learning ontwikkelen

Het belang van een inwerkprogramma

Wist je dat 33% van de nieuwe medewerkers binnen 6 maanden alweer vertrekt? Door medewerkers goed in te werken bind je ze langer aan de organisatie en draag je tevens bij aan een goede start. Immers: des te sneller zij zich op hun gemak voelen, des te sneller dragen ze bij aan het succes én de ontwikkeling van de organisatie.

Jouw inwerkprogramma vormgeven

In het inwerkprogramma van AcademySuite vind je alles wat een nieuwe medewerker, binnen jouw bedrijf, nodig heeft om een optimale start te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan hoe kernwaarden worden vertaald naar merkbaar gedrag, maar ook waar en hoe je kunt inloggen in de verschillende systemen.

E learning ontwikkelen

Voordelen voor
alle betrokken

Een goed inwerkprogramma zorgt er onder andere voor dat:

Kwalitatief inwerken maakt het verschil!

Dus wil jij hogere medewekerstevredenheid, betere prestaties en een aantrekkelijk werkgever zijn? Daarnaast ook nog geld en tijd besparen? Start dan vandaag nog met een kwalitatief inwerkprogramma van AcademySuite.

digitaal leren

Meer weten over een inwerkprogramma?