Skip to content

Maatwerk is de norm

Maatwerk is de norm, voor jou ook? 

Hoe vind jij getalenteerde nieuwe werknemers? En hoe bind en behoud jij ze vervolgens? Die vragen leven in veel organisaties. In de huidige tijd kan vinden, binden en behouden een serieuze uitdaging zijn. Veel HR-professionals zijn het erover eens dat leren en ontwikkelen de oplossing is als het gaat om het boeien en binden van tevreden werknemers. En daarbij: maatwerk is de norm. 

Oké, maar hoe? 

Dan rijst de vraag vanzelf op: hoe laten we de medewerker leren en ontwikkelen? De oplossing wordt vaak aangeboden in de vorm van een aantal trainingen die je verplicht moet volgen. Daar is niks mis mee, maar we vergeten vaak dat leren veel meer is dan dinsdagochtend om acht uur op een training verschijnen en braaf de cursus volgen. 

10 procent van het leren vindt maar plaats door opleidingen. Het grootste gedeelte (75%) vindt plaats door learning on the job en daar is maar weinig oog voor. We kunnen dure opleidingen volgen, maar waarom lopen we niet mee met iemand die het al kan? Die weet van de specifieke situatie binnen onze organisatie? Iemand waar we direct onze vragen aan kunnen stellen?

Maatwerk is de norm 

Leren is een heel persoonlijk proces; elk individu heeft weer een eigen leervoorkeur. Sommigen leren graag uit boeken, anderen steken meer op van klassikaal onderwijs en weer anderen leren van het bezoeken van congressen. Als werkgever is het daarom belangrijk om verschillende mogelijkheden te faciliteren. Kortom; een maatwerk opleidings- en ontwikkelingsplan kan voor jouw organisatie de uitkomst bieden. Leren is maatwerk en maatwerk is de norm. Kunnen wij voor jou ook een maatwerk opleidings- en ontwikkelplan of een hele maatwerk bedrijfsschool ontwikkelen? 

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn adviseur

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?