Online, e-learning, werken, academysuite

Wanneer je als organisatie investeert in de ontwikkeling van medewerkers, wil je dat deze investering wat oplevert. Hoe zorg je voor ontwikkeling van de medewerkers, om daarmee de organisatie naar een hoger level te tillen? Inspelen op drijfveren is het antwoord op deze vraag. 

Drijfveren

Om effectief te investeren in je medewerkers, is het allereerst belangrijk om inzicht te hebben in hun drijfveren. Wanneer de medewerker in zijn werk veel bezig is met drijfveren die hij niet belangrijk vindt, zorgt dit voor frustratie. Hierdoor zal de medewerker minder gemotiveerd zijn om zijn werk op een goede manier te doen.

Drijfveren zijn diep in de persoon gelegen en zijn niet altijd direct zichtbaar. Wanneer een medewerker zicht heeft op zijn drijfveren en deze terugkomen in zijn werk, motiveert dit. Door te werken vanuit zijn drijfveren, werkt de medewerker aan iets wat hij echt belangrijk vindt en loopt hij net een stapje harder. Dit zorgt voor een toename van zijn betrokkenheid en prestaties, waarmee de organisatie naar een hoger level getild kan worden.

Vakmanschap

Bij AcademySuite staat Vakmanschap centraal, waarbinnen drijfveren erg belangrijk zijn. Vakmanschap gaat namelijk uit van het principe dat medewerkers vakmensen zijn. Vakmensen zijn intrinsiek gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Drijfverentest

Daarom helpen wij je graag om zicht te krijgen op de drijfveren van jouw medewerkers. Dit doen wij door middel van de drijfverentest van Energy Drives®. Dit is een zeer persoonlijke, professionele en eigentijdse drijfverentest, aangepast aan de wensen en situatie van jouw organisatie. De uitslag van de drijfverentest geeft een helder inzicht in hoe je denkt, waar je energie van krijgt en waar je energie op verliest. Dit zorgt ervoor dat organisaties medewerkers beter aan zich kunnen binden door hen een werkomgeving te bieden, die hen motiveert en inspireert. Dit is een goede basis voor ontwikkeling binnen jouw organisatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over de drijfverentest en wat het uitvoeren hiervan kan betekenen voor jouw bedrijf en medewerkers? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Bekijk ook: