Vakmanschap

Wat is vakmanschap?

Om te werken aan zowel het succes van de organisatie als de duurzame inzetbaarheid van de medewerker denken wij in de vakmanschapsgedachte. In onze visie is een vakman wezenlijk anders dan een functionaris. Een vakman denkt vanuit continue ontwikkeling. Hiervoor brengen wij verantwoordelijkheden en bijbehorend menselijk gedrag in kaart. Als u kiest voor vakmanschap legt u daarmee de basis om leren en ontwikkelen structureel op de agenda te zetten en een leven lang leren binnen uw organisatie vorm te geven.

Schrijf u nu Gratis in voor “Uw eigen academy”!

Gratis introductie

Vakmanschap op maat

Bij AcademySuite ontwikkelen wij samen met u een academy op maat. Dit houdt in dat specifieke verantwoordelijkheden worden vastgelegd in vakmanschapsprofielen, leerbehoeften worden vertaald naar ontwikkelpaspoorten en bedrijfsspecifieke kennis wordt gedeeld. Daarnaast ontwikkelen wij ook volledige inwerkprogramma’s voor nieuwe medewerkers en zijn we gespecialiseerd in e-learnings met bedrijfsspecifieke content.

Over vakmanschap beschikken

Benieuwd hoe u over een echte vakmanschap kunt beschikken? Wij helpen u graag met een eigen academy, zodat u over een eigen vakmanschap beschikt. Bekijk hieronder hoe u in contact met ons kunt komen voor meer informatie over vakmanschap.

Vakmanschap creëren?

Wilt u vakmanschap binnen uw bedrijf creëren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een eigen academy, e-learning platform of interne opleiding te bespreken. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0341-820 002 of per e-mail via info@academysuite.nl. Wij helpen u graag met de ontwikkeling van een eigen academy, zodat u straks over echt vakmanschap beschikt!