Vakmanschap

Wat is vakmanschap?

Om te werken aan zowel het succes van de organisatie als de duurzame inzetbaarheid van de medewerker denken wij in de vakmanschapsgedachte. In onze visie is een vakman wezenlijk anders dan een functionaris. Een vakman denkt vanuit continue ontwikkeling. Hiervoor brengen wij verantwoordelijkheden en bijbehorend menselijk gedrag in kaart. Als je kiest voor vakmanschap leg je daarmee de basis om leren en ontwikkelen structureel op de agenda te zetten en een leven lang leren binnen jouw organisatie vorm te geven.

Schrijf je nu gratis in voor “Jouw eigen academy”!

Gratis introductie

Vakmanschap op maat

Bij AcademySuite ontwikkelen wij samen met jou een academy op maat. Dit houdt in dat specifieke verantwoordelijkheden worden vastgelegd in vakmanschapsprofielen, leerbehoeften worden vertaald naar ontwikkelpaspoorten en bedrijfsspecifieke kennis wordt gedeeld. Daarnaast ontwikkelen wij ook volledige inwerkprogramma’s voor nieuwe medewerkers en zijn we gespecialiseerd in e-learnings met bedrijfsspecifieke content.

VakmanschapOver vakmanschap beschikken

Benieuwd hoe je over een echt vakmanschap kunt beschikken? Wij helpen je graag met een eigen academy, zodat je over een eigen vakmanschap beschikt. Bekijk hieronder hoe je in contact met ons kunt komen voor meer informatie over vakmanschap.

Vakmanschap creëren?

Wil je vakmanschap binnen jouw bedrijf creëren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een eigen academy, e-learning platform of interne opleiding te bespreken. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0341-820 002 of per e-mail via info@academysuite.nl. Wij helpen je graag met de ontwikkeling van een eigen academy, zodat je straks over echt vakmanschap beschikt!