laptop, learning, AcademySuite

Kennis, vaardigheden en competenties, oftewel vakmanschap, worden in iedere organisatie steeds belangrijker. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers hierover beschikken? Het antwoord is een eigen online bedrijfsschool. Een online bedrijfsschool is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van je eigen medewerkers, maar ook voor het aantrekken en behouden van nieuwe medewerkers. In een online bedrijfsschool op maat maak je bedrijfsspecifieke kennis georganiseerd en centraal beschikbaar. Kennis die nu mogelijk enkel versnipperd aanwezig is in je bedrijf. Of zelfs alleen nog in de hoofden van enkele mensen, die misschien wel binnenkort met pensioen gaan. Stel die kennis snel veilig!

Een eigen online bedrijfsschool

Hoe ontwikkel je nu zo’n bedrijfsschool? Dat kan met klassikale trainingen, maar veel voor de hand liggender is een online bedrijfsschool. Met zo’n online bedrijfsschool of bedrijfsacademie geef je aankomende en nieuwe medewerkers de gelegenheid om op hun eigen moment en plaats en in hun eigen tempo te leren. En als je dat wilt, kun je in deze online leeromgeving ook toetsen afnemen en certificaten verstrekken.

Leren met een eigen bedrijfsschool op maat

Op internet zijn talloze standaard e-learnings beschikbaar. Heel nuttig en wellicht bruikbaar, maar niet bedrijfsspecifiek. Om je te onderscheiden van je concurrenten is een eigen bedrijfsschool op maat de beste oplossing. Daarmee bied je iedere medewerker een leerlijn op basis van bedrijfsspecifieke kennis, afgestemd op zijn of haar eigen vakgebied. En omdat jouw organisatie, jouw producten, diensten en klanten veranderen, wil je regelmatig nieuwe kennis en vaardigheden aanleren. Dat kan met het toevoegen van nieuwe e-learnings.

Vakmanschap

Bij AcademySuite bouwen wij online bedrijfsscholen op maat. Dat doen we door bestaande trainingen online te maken, maar ook door mee te denken vanuit het uiteindelijke doel: het ontwikkelen van vakmanschap en het creëren van vakmensen. Met ons product Vakmanschap helpen wij je niet meer te denken in termen van functionarissen met taken, maar in termen van vakmensen met verantwoordelijkheden en specialisaties. Vanuit die visie helpen wij met het bouwen van de juiste e-learnings. E-learnings die samen een leerlijn vormen binnen de online bedrijfsschool waarmee echte vakmensen worden gecreëerd.

Online bedrijfsschool op maat alleen voor grote organisaties?

De gedachte bestaat soms dat een online bedrijfsschool alleen is weggelegd voor grote organisaties. Maar dat is zeker niet het geval! Juist in MKB-bedrijven kan een online bedrijfsschool enorm waardevol zijn. Al was het maar omdat je niet de tijd en het aantal medewerkers hebt om klassikaal te gaan trainen. Bovendien zijn er diverse subsidies die je in staat stellen om een groot deel van de kosten te laten subsidiëren. Ook met het verkrijgen van de juiste subsidie kunnen we je helpen!

Meer informatie over een eigen online bedrijfsschool op maat

Wil je meer informatie over het opzetten van een bedrijfsschool op maat? Of weten wat AcademySuite voor jou kan betekenen door middel van eigen e-learnings? Neem dan contact met ons op. Langskomen mag natuurlijk ook. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor aan de Dorpsstraat 22 in Lunteren. Wij vertellen je graag meer over het ontwikkelen van een eigen online bedrijfsschool op maat!

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts