Laptop, Werken, Online onboarding

Goede onboardingprogramma’s werken motiverend. Wij leggen je uit waarom. Denk daarvoor eens terug naar je eerste werkdag. Er stond voor jou een inwerkprogramma klaar om jou binnen je nieuwe organisatie, helemaal wegwijs te maken. In het bedrijf zelf, maar ook in jouw werkzaamheden. 

Je kreeg de ruimte om dit programma te volgen en je kreeg goede begeleiding. Je voelde je betrokken en dat gaf je energie om zo snel mogelijk alles te leren. Deze positieve eerste ervaring zorgt ervoor dat je besloot te blijven. Tot slot merkte je dat deze goede basis je hielp om snel productief te zijn en je te binden aan de organisatie. Je werd bevestigd in je keus om voor die werkgever te (blijven) werken. 

De sleutel tot succes

De cijfers liegen er niet om. 62% van degenen die goed ingewerkt zijn, halen hun doelstelling in het eerste jaar. Dat ten opzichte van 17%, die niet goed ingewerkt zijn. Effectieve onboarding is de sleutel tot succes, als het gaat om boeien en binden van personeel. Inwerken heeft daarmee hetzelfde doel als vroeger. 

AcademySuite maakt het verschil, door de meest eigentijdse leeroplossingen toe te passen. Van inwerktrajecten en softwaretrainingen, tot het opzetten van een complete bedrijfsschool. Op deze manier wordt ook ingespeeld op generatie Z.

Meer weten?

Om erachter te komen hoe een kwalitatief onboardingsprogramma er uit moet zien, kun je deze blog lezen. Uiteraard mag je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, of een kennissessie inplannen om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie te bespreken. 

Recommended Posts