Skip to content

Wat goede onboarding oplevert.

Onboardingprogramma’s werken motiverend. Ik zal je uitleggen waarom. Ga er eens terug naar je eerste werkdag. Er staat voor jou een inwerkprogramma klaar om jou binnen je nieuwe organisatie helemaal wegwijs te maken. In het bedrijf zelf, maar ook in jouw werkzaamheden. 

Je krijgt de ruimte om dit te volgen en krijgt goede begeleiding. Je voelt je betrokken en dat geeft je energie om zo snel mogelijk alles te leren. Deze positieve eerste ervaring zorgt ervoor dat je besluit te blijven. Tot slot merk je dat deze goede basis je helpt om snel productief te zijn en je te binden aan de organisatie. Je wordt bevestigd in je keus om voor deze werkgever te werken. 

De cijfers liegen er niet om. 62% van degene die goed ingewerkt zijn halen hun doelstelling in het eerste jaar. Dat ten opzichte van 17% die niet goed ingewerkt zijn. Effectieve onboarding is de sleutel tot succes als het gaat om boeien en binden van personeel. Inwerken heeft daarmee hetzelfde doel als vroeger. 

AcademySuite maakt maar het verschil door gebruik te maken van de meest eigentijdse leeroplossingen. Zo wordt ook ingespeeld op generatie Z.

Wil je weten hoe een goed onboardingsprogramma er uit ziet? Kijk dan volgende week weer!

 

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?