e-learning, onboarding

Je hebt het helemaal gehad met die talloze dikke mappen waarin de training voor (nieuwe) medewerkers beschreven wordt. De informatie is op deze manier lastig om over te dragen aan je (nieuwe) medewerkers en dat, terwijl het van cruciaal belang is om jouw medewerkers te binden en te behouden. De oplossing hiervoor is eenvoudig: een online praktijktraining. 

Voordelen online praktijktraining

Bij een online praktijktraining staat alles in plaats van in dikke mappen, compact in een online leeromgeving. Het grote voordeel hiervan is dat de kennis nu gestructureerd en overzichtelijk is. Cursisten kunnen hierdoor geheel op eigen tempo, de lesstof doornemen en eventueel achteraf nalezen. Met een online toets kan worden nagegaan of zij het gevraagde niveau beheersen.

Praktijkvoorbeeld: HIH Engineering

Als werktuigbouwkundig ingenieursbureau is HIH Engineering een specialist in het bedenken van goede ideeën en inventieve oplossingen. HIH is een kennisintensief bedrijf en was om die reden opzoek naar een manier waarop zij hun specialistische kennis konden waarborgen en overdragen aan haar medewerkers. Ze wilden een leeromgeving waarbij het niet zo zeer over het zenden van kennis ging, maar over het toepassen van vaardigheden. En dat is gelukt.

Het resultaat

In samenwerking met AcademySuite heeft HIH hun vraagstuk gerealiseerd. Met behulp van de onderwijskundige expertise van AcademySuite is een curriculum samengesteld, waarin kennis op een effectieve en eigentijdse manier wordt aangeboden. In de video onderaan deze blog, kun je hier meer over horen.

Ik wil ook een online praktijktraining!

Wil je van het gebruik van al die dikke mappen af en ben je opzoek naar een betrokken partner die je helpt je trainingen 2.0 te maken, neem dan contact met ons op. Al meer dan 100 tevreden cursisten gingen je voor!

Video Praktijkvoorbeeld

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts