Skip to content

Online training ontwikkelen? AcademySuite biedt de oplossing

Jouw eigen online training ontwikkelen en in no time online

In deze tijd is het steeds moeilijker om fysiek kennis en informatie over te brengen. Veel mensen werken thuis en dat gaat de komende tijd ook niet veranderen. Als trainer zal je hier ongetwijfeld ook mee te maken hebben. Je vraagt je af: ‘’Hoe kan ik mijn trainingen door laten gaan en annuleringen voorkomen?’’

Om jou daarbij te helpen, biedt AcademySuite de volgende twee opties aan:

  1. –   We geven je een eendaagse persoonlijke online training waarna je zelf je online trainingen kunt ontwikkelen
  2. – Wij maken jouw training in no-time volledig online

 

Zelf online trainingen maken

AcademySuite heeft ervaring met diverse tools waarmee jij op een eenvoudige manier in staat bent een volledig online trainingen te maken. Hierover geven we uitleg zodat jij daarna zelfstandig aan de slag kunt. Heb je daarbij nog hulp nodig, dan helpen wij je graag. Bijvoorbeeld bij het maken van live video’s, animatievideo’s of 360 graden foto’s en video’s.

 Jouw trainingen online

Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kan AcademySuite jou helpen door jouw training volledig online te maken. Hoe we dit doen? We plannen een (online) meeting om alle content vast te stellen. Vervolgens vertalen onze didactische experts deze content naar een didactisch voorstel waarin alle leermiddelen staan. Bij akkoord gaan we aan de slag en zijn we in staat om binnen enkele dagen een volledige online training op te leveren. Vervolgens kun jij als trainer met één druk op de knop kandidaten een cursus laten volgen.

De kracht van online leren

Online leren biedt enorm veel voordelen. Bekijk een eigen online training ontwikkelen, een eigen pre- of onboarding of een volledige online leermodule: het is allemaal mogelijk! Zorg ervoor dat kennis niet verdwijnt maar leg het vast in een e-learning.

online training ontwikkelen

Heeft het bovenstaande je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met AcademySuite.
Bekijk hier hoe wij al eerder klanten tevreden maakten.

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?