Online, training, AcademySuite

Jouw trainingen in no time online

In deze tijd is het steeds moeilijker om fysiek kennis en informatie over te brengen. Veel mensen werken thuis en dat gaat de komende tijd ook niet veranderen. Als trainer zal je hier ongetwijfeld mee te maken hebben. Je vraagt je af: “Hoe kan ik mijn trainingen door laten gaan en annuleringen voorkomen?’’

Om jou daarbij te helpen, biedt AcademySuite je de volgende twee opties aan:

  1. Wij geven je een eendaagse persoonlijke online training waarna je zelf je online trainingen kunt maken
  2. Wij maken jouw training in no-time volledig online

Zelf online trainingen maken

AcademySuite heeft ervaring met diverse tools waarmee jij op een eenvoudige manier in staat bent om volledig online trainingen te maken. Hierover geven we uitleg, zodat jij daarna zelfstandig aan de slag kunt. Heb je daarbij nog hulp nodig, dan helpen wij je graag. Bijvoorbeeld bij het maken van live video’s, animatievideo’s of 360 graden foto’s en video’s.

Jouw trainingen online

Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kan AcademySuite jou helpen door jouw training volledig online te maken. Hoe we dit doen? We plannen een (online) meeting om alle content vast te stellen. Vervolgens vertalen onze didactische experts deze content naar een didactisch voorstel waarin alle leermiddelen staan. Bij akkoord, gaan we aan de slag en zijn we in staat om binnen enkele dagen een volledige online training op te leveren. Vervolgens kun jij als trainer met één druk op de knop kandidaten een cursus laten volgen.

Start vandaag!

Heeft het bovenstaande je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met AcademySuite om te horen wat we voor jou kunnen betekenen, of plan een gratis en vrijblijvende kennissessie in. 

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts