Online trainingen maken? Ontdek de voordelen van online trainen

De wereld wordt steeds meer digitaal. Hoewel fysiek contact voordelen heeft, ontdekken ook steeds meer mensen de online voordelen. Zonder te reizen, zonder afhankelijk te zijn van personen en volledig foutloos: digitaal. Online trainingen maken is om die reden steeds populairder. Als trainer wil je jouw aanbod ook online aanbieden of je wilt als ondernemer dat werknemers van elkaar leren. Een bijkomend voordeel van de digitalisering is de herhaling die mogelijk is. Een online training kan aan herhaaldelijk ingezet worden.

Waar moet je op letten?

Wil je online trainingen maken? Dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Wat is je boodschap? Hoe vertel je deze boodschap en hoe zorg je dat het overkomt. Academysuite gebruikt hiervoor breinprincipes. Leren op bewezen effectieve manieren volgens het breinleermodel. Zodra je dit onder controle hebt kun je na gaan denken over de manier waarop. Welke leermiddelen zet je in om trainingen te maken? De afwisseling is het beste. Denk aan greenscreen video’s, animatievideo’s en visuele modellen. Bij Academysuite maken we ook bestaande trainingen digitaal. Dan krijgt een training een nieuw online jasje.

Online trainingen maken op een leerplatform

Een online training maken doe je op een online platform. Hier heb je de mogelijkheid om alle inhoud te plaatsen en deze bijvoorbeeld met vragen af te wisselen. Een afsluitende toets met persoonlijk certificaat of een portfolio die alle progressie bijhoudt; het is allemaal mogelijk. Helaas zijn deze platforms voor veel mensen prijzig. De abonnementskosten zijn hoog en het kost veel tijd om het platform te leren kennen.

Geïnteresseerd in de online mogelijkheden of in het maken van een online training? Neem dan contact op. Wij denken graag met jou mee voor het realiseren van een professionele online training. De kennis en kunde hebben wij volledig in huis. Denk hierbij aan een videostudio met greenscreen, grafisch vormgevers en adviseurs. Wij bouwen op een platform wat zich goed leent voor integratie. Heb je al een platform of een software systeem? Dan is er een goede kans dat wij dit mee kunnen nemen en zo echt maatwerk kunnen leveren.

Leeromgeving AcademySuite, demo, bedrijfsacademy

Vraag nu een gratis demo aan!