Online, programma

Trainingen, onderwijs en ontwikkeling. Ze hebben één ding gemeen. Meestal zijn ze offline en in de toekomst zijn ze waarschijnlijk allemaal online. Dit kan gedeeltelijk online zijn, blended learning, of volledig online. Een online programma laten maken biedt veel voordelen. Informatie kan online worden opgeslagen en herhaaldelijk worden gebruikt. Het is flexibeler dan een fysieke training. Lees hier wat voordelen, valkuilen en mogelijkheden zijn van een fysiek programma online programma laten maken.

Voordelen

Zoals boven benoemd zitten er voordelen aan online leren. Veelal omdat het plaats- en tijdafhankelijk is. Het tijdloze karakter biedt veel mogelijkheden. Voor veel bedrijven is het een diepte-investering. Eenmalig in digitaal programma investeren en oneindig resultaat. Zo kunnen bijvoorbeeld alle medewerkers online ingewerkt worden. Of een online training volgen. De medewerker is dan niet een hele dag weg op training maar kan deze vanachter een laptop volgen. Microlearning, je bent niet je personeel kwijt maar deze ontwikkelt zich wel. Veel effectiever!

Een online programma laten maken is voor veel trainers interessant. Een bestaande training wordt in online vorm gegoten met als resultaat een online programma. Je kunt nu als trainer jouw persoonlijke training aan een hele grote groep geven, en toch blijft het persoonlijk. Met behulp van digitale leermiddelen breng je jouw boodschap over. Je bent niet afhankelijk van een locatie of van factoren zoals ziekte.

Valkuilen bij het maken van een online programma

Een e-learning ontwikkelen is een grote klus. Het word snel technisch en heel tijdsintensief. Het is vaak lastig om jouw boodschap online te krijgen. Hoe houd je het interessant, didactisch onderbouwd en welke leermiddelen gebruik je? Om deze reden schakelen veel mensen AcademySuite in.

Met het BreinLeerModel past AcademySuite alle principes van breinleren toe. We houden daarmee jouw training of leervraag didactisch scherp. De technische kant van de E-learning nemen we volledig van je over. Door echt maatwerk te leveren, haalt AcademySuite een hoog leerrendement. Verder is het echt jouw E-learning. Denk aan je eigen logo’s, stijl, of zelfs jouw personeel in een greenscreenvideo. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Online programma laten maken?

Wil jij een online programma laten maken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Ook als je nog niet zeker weet wat je wilt of wat je erbij moet voorstellen. Onze adviseurs hebben als sinds 2013 ervaring en kijken graag met je mee. Verder is er een gratis demo beschikbaar. Zo ervaar je zelf de voordelen. Met de de SLIM-Subsidie kun je tot 80% van de kosten vergoed krijgen.

Meer informatie

Wil je meer weten over alle voordelen van een online leerprogramma? Bel of mail gerust, we denken graag met je mee!

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Bekijk ook: