Skip to content

SLIM-subsidie

Nieuwe SLIM-subsidie voor opzetten van je eigen bedrijfsschool

Als MKB-bedrijf kun je volgend jaar subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te zetten. Het kabinet heeft de Tweede Kamer laten weten dat de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-regeling) vanaf maart 2020 beschikbaar is. Het doel van de regeling is om het leren en ontwikkelen binnen het MKB te bevorderen.

Elke MKB-ondernemer kan een subsidieaanvraag indienen. Per bedrijf bedraagt de subsidie maximaal €24.999,-. Ook samenwerkingsverbanden kunnen een aanvraag indienen. Hiervoor is de subsidie maximaal €500.000. Meer informatie over het aanvraagproces van de SLIM-regeling volgt begin 2020. Wil je meer informatie over de SLIM-subsidie? Lees meer op de website van de Rijksoverheid.


Jouw eigen bedrijfschool opzetten? Wij helpen graag!

Met een eigen academy ontsluit jij bedrijfsspecifieke kennis en train jij continu dát gedrag dat jij graag wil zien in jouw bedrijf. Jouw leerbehoefte is duidelijk. Vanuit onze didactische kennis gaan we aan de slag met het ontwikkelen van kwalitatieve programma’s. Volledig op maat en in nauwe samenwerking gemaakt voor jouw situatie en leervoorkeur. De inzet van jouw eigen (vak)mensen als trainer faciliteren we ook graag.

De combinatie tussen een goede structuur en eigentijdse, slimme leervormen zorgen voor een prettige manier van leren en écht resultaat. Samen met aantrekkelijk werkgeverschap en een wendbare organisatie voor de toekomst.

Een eigen academy is dynamisch. Nieuwe kennis wordt toegevoegd, jouw medewerkersbestand muteert, de doorontwikkeling van mensen vraagt voortdurend weer om nieuwe trainingsprogramma’s. In dit speelveld voelen we ons thuis. Vanuit AcademySuite kan jij langdurig en continue op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, programmabouwer, projectleider, helpdesk, trainer en initiator.

 

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?