Geld, online, subsidie

Nieuwe SLIM-subsidie voor opzetten van je eigen bedrijfsschool

Als MKB-bedrijf kun je vanaf volgend jaar subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te zetten. Het kabinet heeft de Tweede Kamer laten weten dat de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-regeling) vanaf maart 2020 beschikbaar is. Het doel van de regeling is om het leren en ontwikkelen binnen het MKB te bevorderen.

Wie kan een aanvraag doen?

Elke MKB-ondernemer kan een subsidieaanvraag indienen. Per bedrijf bedraagt de subsidie maximaal €24.999,-. Ook samenwerkingsverbanden kunnen een aanvraag indienen. Hiervoor is de subsidie maximaal €500.000. Meer informatie over het aanvraagproces van de SLIM-regeling volgt begin 2020. Wil je meer informatie over de SLIM-subsidie? Lees meer op de website van de Rijksoverheid.

Jouw eigen bedrijfsschool opzetten? Wij helpen graag!

Met een eigen Academy ontsluit jij bedrijfsspecifieke kennis en train jij continu dát gedrag dat jij graag wil zien in jouw bedrijf. Jouw leerbehoefte is duidelijk. Vanuit onze didactische kennis gaan we aan de slag met het ontwikkelen van kwalitatieve programma’s. Volledig op maat en in nauwe samenwerking met jou gemaakt, voor jouw situatie en leervoorkeur. Het regelen van de inzet van jouw eigen (vak)mensen als trainer, faciliteren we ook graag.

Resultaat

De combinatie tussen een goede structuur en eigentijdse, slimme leervormen zorgen voor een prettige manier van leren en écht resultaat. Samen met aantrekkelijk werkgeverschap en een wendbare organisatie voor de toekomst.

Een eigen Academy is dynamisch. Nieuwe kennis wordt toegevoegd, jouw medewerkersbestand muteert, de doorontwikkeling van mensen vraagt voortdurend weer om nieuwe trainingsprogramma’s. In dit speelveld voelen we ons thuis. Vanuit AcademySuite kan jij langdurig en continue op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, programmabouwer, projectleider, helpdesk, trainer en initiator.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de SLIM-subsidie, hoe je die aanvraagt en hoe je hem in kunt zetten om jouw eigen online vakschool op te zetten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts