leren, online, learning, academysuite

Met het rapport ‘modern learning at Microsoft’ beschrijft Microsoft trends, ontwikkelingen, uitdagingen en kansen op het gebied van modern learning. Een nieuwe marktverstorende trend is Learning as a service (LAAS). Een verschuiving van face-to-face trainingen naar cloud-based online leren.

Veranderende markt

IDC en Microsoft schrijven in hun e-boek ‘The Modern Microsoft Learning Partner’ dat “de markt voor trainingen zal gaan veranderen. Waar trainingen voorheen in het teken stonden van face-to-face bijeenkomsten met een instructeur, staan we nu voor het feit dat ‘cloud-based learning’ de overhand zal hebben.”

Ontwikkeling van e-learning

Verder staat er in het e-boek het volgende: “In 2015 bestond meer dan de helft van alle gegeven trainingen aan bedrijven in de Verenigde Staten, uit e-learning. De online platforms gaan verder dan alleen het streamen van audio of videobeelden van instructeurs in afgelegen klaslokalen. Ze bieden nu online content, oefeningen, quizzen, instructeur geleide cursus besprekingen, vooruitgang-tracking met aangepaste rapportages en kennis toetsing. Deze ommekeer is het gevolg van de vraag van de markt, omdat de klanten gewend zijn aan het verkrijgen van diensten via het internet waar en wanneer ze willen’.

Hoe speel je hier op in?

Bij AcademySuite herkennen we deze verschuiving en vinden we het van belang om klanten volledig te ontzorgen.  Daarom bieden wij organisaties de combinatie van online en offline leren (blended learning) aan. De tijd en kosten die dit bespaart, leveren bedrijven veel voordeel op.

Snel, slim en specifiek opleiden van jouw medewerkers, stelt je in staat om wendbaar te zijn als organisatie, waarmee jouw bedrijf en medewerkers klaar zijn voor de veranderende wereld van morgen. Bedrijfsspecifieke online trainingen zijn onmisbaar voor elke organisatie.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het concept van blended learning en wil jij je bedrijf ook toekomstbestendig maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen te sparren, of de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf of organisatie. 

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Bekijk ook: