Skip to content

Modern-learning bij microsoft

Modern-learning bij microsoft

Met het rapport ‘modern learning at Microsoft’ beschrijft Microsoft trends, ontwikkelingen, uitdagingen en kansen op het gebied van modern learning. Een nieuwe marktverstorende trend is Learning as a service (LAAS). Een verschuiving van face-to-face trainingen naar cloud-based online leren.

‘IDC en Microsoft schrijven in hun e-boek ‘The Modern Microsoft Learning Partner’ dat de markt voor trainingen zal gaan veranderen. Waarbij trainingen voorheen in het teken stonden van face-to-face bijeenkomsten met een instructeur staan we nu voor het feit dat ‘cloud-based learning’ de overhand zal hebben.

In 2015 bestond meer dan de helft van alle trainingen gegeven aan bedrijven in de Verenigde Staten uit e-learning. De online platforms gaan verder dan alleen het streamen van audio of video-beelden van instructeurs in afgelegen klaslokalen. Ze bieden nu online content, oefeningen, quizzen, instructeur geleide cursus besprekingen, vooruitgang-tracking met aangepaste rapportages en kennis toetsing. Deze ommekeer is het gevolg van de vraag van de markt, omdat de klanten gewend zijn aan het verkrijgen van diensten via het internet waar en wanneer ze willen’.

Wij herkennen deze verschuiving en vinden het van belang om klanten volledig te ontzorgen en bieden organisaties daarom de combinatie van online en offline leren (blended learning) aan. De tijd en kosten die dit bespaart leveren bedrijven veel voordeel op. Snel, slim en specifiek opleiden van uw medewerkers stelt u in staat om wendbaarheid te zijn als organisatie, waarmee uw bedrijf en medewerkers klaar zijn voor de veranderende wereld van morgen. Bedrijfsspecifieke online trainingen zijn onmisbaar voor elke organisatie.

“I would sooner be a ‘learn it all’ than a ‘know it all’”

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?