Online leren, opleiding, geld

Momenteel wordt ongeveer 24% Procent van het opleidingsbudget van grote en middelgrote organisaties in Nederland, voor e-learning gereserveerd. In 2012 was dit nog 9%. E-learning maakt binnen steeds meer bedrijven haar intrede, en daarom zal dit aantal alleen nog maar groeien. Wat dit betekent voor jouw bedrijf en wat de voordelen zijn van een eigen online Academy, of van een losse e-learning, lees je in deze blog. 

De voordelen van e-learning

E-learning kent vele voordelen. MKB servicedesk beschrijft op haar website de volgende zes voordelen:

  1. Je bent je medewerkers niet allemaal tegelijk kwijt, ze hoeven namelijk niet meer klassikaal cursussen te volgen.
  2. Een digitale training biedt meer differentiatie, omdat mensen de kennis aangeboden krijgen op hun eigen niveau en manier.
  3. Via het internet kan de kennis van de deelnemers van tevoren op hetzelfde niveau worden gebracht, zodat men daarna de diepte in kan.
  4. Een groot voordeel is de beperking van reiskosten. Meerdere deelnemers op verschillende plaatsen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan de cursus. 
  5. Als jouw onderneming veel doorstroom van medewerkers heeft, kunnen ze snel en zelfs al thuis, de kennis die bij hun nieuwe functie past tot zich nemen.
  6. Medewerkers kunnen zelf bepalen hoelang ze over de stof doen die wordt behandeld. Hierdoor kunnen ze stukken die ze al kennen overslaan, of juist vaker herhalen. 

Dit wil ik!

AcademySuite staat ondernemers graag bij, door middel van een goede samenwerking. Of je nu een eigen Academy, met daarin jouw e-learning programma’s wilt, of alleen een losse e-learning. We werken volledig samen, maar belasten jou minimaal.

Onze e-learnings en ontwikkelde academies, zijn flexibel qua inhoud en opzet. Op deze manier kun jij kosten beheersbaar houden en ook als kleinere organisatie over een Academy of e-learning beschikken. Daarbij houden wij volledig rekening met jouw strategische keuzes, zodat de e-learnings, of jouw Academy, volledig aansluit bij jouw strategische keuzes.

Kom in contact

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van e-learning en wil jij jouw medewerkers stimuleren in hun ontwikkeling, zodat ze jouw bedrijf of organisatie kunnen helpen groeien? Neem dan contact met ons op, of plan een gratis en vrijblijvende kennissessie in, om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts