Shaking hands, AcademySuite, mogelijkheden

Kijken naar mogelijkheden met een online bedrijfsschool

2020 is het jaar geworden van de vele onverwachte wendingen. Corona heeft ervoor gezorgd dat de hele samenleving drastisch is veranderd. Naast al de negatieve effecten, bracht het ook een reflectiemoment met zich mee. Waarom doen we de dingen zoals we die doen? Thuiswerken blijkt een uitkomst en men voorspelt als reactie daarop dat de grote volgepropte kantoren verleden tijd zijn geweest. Dat Nederland verandert, blijkt ook uit de digitaliseringsslag die bedrijven en instellingen nu wel moesten maken. Fysieke trainingen in groepsverband zijn grotendeels niet meer mogelijk, maar het belang van scholing blijft nog wel bestaan. Willen we zoveel mogelijk doorgaan met het ‘gewone’ leven, dan is kijken naar de mogelijkheden belangrijk. Eén van die mogelijkheden is het opzetten van een online bedrijfsschool.

Eenheid bewaren als bedrijf

Kijken naar mogelijkheden gaat hand in hand met het stimuleren van ons brein en die van onze medewerkers. Zoals net al gezegd, wordt thuiswerken het nieuwe normaal. Ook al werken we thuis, het blijft belangrijk om de eenheid als bedrijf te bewaren. Eenheid zorgt voor de verbinding die nodig is om samen een doel te bereiken en beïnvloedt indirect onze motivatie. Daarbij komt dat investeren in de kennis en ontwikkeling van medewerkers een bewezen positief effect heeft op het behoud van personeel in je bedrijf. Wanneer thuiswerken normaler wordt is dit van steeds groter belang.

Een online bedrijfsschool als oplossing

Integreer de bewaking van de eenheid als bedrijf en het investeren in kennis en ontwikkeling van medewerkers in een online bedrijfsschool. Een online bedrijfsschool biedt de unieke mogelijkheid om ongelimiteerd personeel te verbinden en te laten ontwikkelen. AcademySuite kan je daarin helpen. Met onze ervaring en kennis weten wij wat belangrijk is als het gaat om het oprichten van een online bedrijfsschool. Onze persoonlijke aandacht maakt dat wij maatwerk leveren afgestemd op jouwwensen en behoeften. Kijk dus naar de mogelijkheden van een bedrijfsschool binnen je eigen onderneming en ontdek de vele voordelen die dit heeft.

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts