Vergaderen, team, laptop, online

Hulp bij online vergaderen nodig?

Door de komst van het coronavirus gaan we plotseling meer online vergaderen, trainen of presenteren. Hiervoor zijn allerlei oplossingen beschikbaar.  Maar misschien ben je niet goed thuis in deze materie, terwijl de vergaderingen, trainingen en presentaties die je moet geven, even belangrijk blijven. Een beetje hulp bij online vergaderen is dan geen overbodige luxe. 

Problemen bij online vergaderen

Dat een online meeting of vergadering lastig kan zijn, is niets nieuws. Je hebt veel minder controle als bij een fysieke vergadering of meeting en je kunt niet zo snel ‘even tussendoor’ iets zeggen. Daarbij ben je snel afgeleid en ga je tussendoor mailtjes beantwoorden, of neem je even je telefoon op.

Kortom: het gebruik van slimme digitale oplossingen is belangrijk, om online vergaderingen of meetings vlekkeloos te laten verlopen.  

Wij bieden hulp!

Daarom helpen wij jou met het faciliteren van een online vergadering, training of presentatie. We zetten slimme digitale leermiddelen in. We regelen alles wat nodig is om die belangrijke meeting te laten slagen. En we helpen je uiteraard ook graag, om dit de volgende keer zelf te organiseren. Durf je het toch niet helemaal alleen aan? Dan organiseren we het opnieuw voor je!

Probeer het uit

Wij zijn geen leverancier van online vergaderoplossingen. Maar één van onze doelen is wel, om bedrijven en organisaties, waar we kunnen, te helpen met innovatie en digitalisering. Daarom bieden wij je graag onze hulp aan, om online vergaderoplossingen te gebruiken. Zodat jij je kunt concentreren op je eigen business. En dat je, terwijl je dat doet, belangrijke online meetings en vergaderingen toch kunt laten slagen.

Neem gerust helemaal vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Wij helpen je graag!

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts