Vanaf 1 maart 2022 tot en met 31 maart 2022 is er door de overheid een subsidie beschikbaar. Deze stimuleert MKB bedrijven om een digitale bedrijfsschool op te zetten. Waar moet je op letten bij deze SLIM subsidie en wat zijn de voordelen van een online bedrijfsschool?

De SLIM subsidie

Ontwikkeling, doorleren en bijscholen zijn van groot belang. Zo stelt de overheid en om die reden is er een subsidie in het leven geroepen. De slim subsidie.

Wat betekent dit concreet voor jou als MKB ondernemer? De subsidie van 48 miljoen per jaar helpt MKB ondernemers om personeel te scholen door per bedrijf maximaal 25.000 euro beschikbaar te stellen. Een goede mogelijkheid om bijvoorbeeld je eigen digitale bedrijfsschool op te zetten.

De subsidie geldt voor alle MKB ondernemers. Je hoeft niet in een specifieke sector of branche actief te zijn. Ben je actief in de landbouw, horeca of recreatiesector? Dan kun je ook als niet MKB’er gebruik maken van de SLIM subsidie.

Een digitale bedrijfsschool

Een van de mogelijkheden is om een online bedrijfsschool op te zetten. Een goede manier om jou personeel te scholen zonder plaats en tijds afhankelijk te zijn. Zo kun jij als ondernemer ook in corona tijden jouw personeel scholen.

Bij het opzetten van een online bedrijfsschool is maatwerk van groot belang. Dit omdat de e-learning naadloos aan moet sluiten op jouw organisatie. Jouw specifieke leerboodschap komt zo goed over bij jouw personeel, een unieke doelgroep.

Voordelen van online leren zijn onder andere het hergebruik principe. De E-learning ontwikkelen vergt een eenmalige investering waar de SLIM subsidie je graag bij helpt. Eenmaal geïnvesteerd kan de E-learning herhaaldelijk gebruikt worden.

De voordelen van online leren

Online leren is gemakkelijk, effectief en actueel. Een digitale bedrijfsschool om je personeel bij te scholen of een online onboarding. Dit is een effectieve manier om nieuwe medewerkers welkom te heten bij het bedrijf.

Online pre-boarding of online on-boarding zijn maken het mogelijk zeer effectief met jou personeel om te gaan. Dit omdat de medewerker al online ingewerkt kan worden voordat de eerste werkdag begint. Efficiënt en prettig voor de werknemer omdat diegene weet precies waar hij of zij aan toe is. Zo ga je goed voorbereid de eerste werkdag tegemoet.

De SLIM subsidie helpt jou financieel bij het opzetten van een e-learning en AcademySuite helpt je hier graag bij. Door maatwerk te leveren en met jarenlange ervaring levert AcademySuite de E-learning die bij jou past.

digitale bedrijfsschool
Klik hier om meer informatie te krijgen.

Een beller is sneller

Wij ondersteunen jouw SLIM-subsidie aanvraag

Rozemarie Hendrikse

Tel - (+31) 6 273 657 57

Marijn Schouten

TEL - (+31) 6 532 845 52

Leeromgeving AcademySuite, demo, bedrijfsacademy

Vraag nu een gratis demo aan!

Leeromgeving AcademySuite, demo, bedrijfsacademy

Vraag nu een gratis demo aan!