zorg, druk, academysuite

De zorg onder druk

Het zorgpersoneel zal door de komst van het coronavirus, de komende tijd steeds meer onder druk komen. Het virus grijpt snel om zich heen en de schattingen voorspellen dat zeker 50-60% van de Nederlandse bevolking besmet zal raken. Hoe bevorder je in deze situatie de ontlasting van de zorg?

Om zoveel mogelijk handen aan het bed te houden, is het belangrijk om niet zorg-gerelateerde taken bij het zorgpersoneel weg te halen. Dat kan onder andere door gebruik te maken van vrijwilligers en studenten. Een tweede manier is de inzet van slimme digitale hulpmiddelen.

Ontlasting van de zorg: online introductieprogramma’s

Verwacht wordt, dat er de komende tijd veel nieuwe, extra handen nodig zijn in de zorg. Of dit nu geneeskundigen, verpleegkundigen, verzorgenden, vrijwilligers, enz., zijn: allemaal hebben ze een gedegen inwerkperiode nodig, om daadwerkelijk op een veilige manier aan de slag te kunnen. Een groot deel van deze inwerkperiode bestaat uit kennis- en informatieoverdracht over hoe de organisatie werkt. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over het rapporteren in systemen, hygiëneprotocollen, etc.

Juist dat stuk kennisoverdracht kan gemakkelijk gedigitaliseerd worden. AcademySuite is door jarenlange ervaring, waaronder ook in samenwerking met de zorg, in staat om in no-time voor jouw zorgorganisatie een volledig digitaal inwerkprogramma te maken. Met onze inwerkprogramma’s ben jij in staat om snel, effectief, volledig online en op een uniforme wijze, nieuwe medewerkers in te werken.

Begin vandaag met ontlasting van de zorg!

Dus wil jij snel, effectief en online opleiden en daarmee de zorg ontlasten, zodat de medewerkers zich kunnen focussen op hun belangrijke werk? Neem contact op met AcademySuite, of plan een gratis en vrijblijvende kennissessie in. Wij helpen je graag!

Een beller is sneller

Neem direct contact op met onze adviseurs.

Rozemarie Hendrikse AcademySuite

Rozemarie Hendrikse

Tel - (+31) 6 273 657 57

Douwe Hoekstra AcademySuite

Douwe Hoekstra

tel - (+31) 6 558 164 76

Bekijk ook: