Skip to content

De zorg onder druk

De zorg onder druk

Het zorgpersoneel zal met de komst van het coronavirus komende tijd steeds verder onder druk komen. Het virus grijpt snel om zich heen en de schattingen voorspellen dat zeker 50-60% van de Nederlandse bevolking besmet zal raken.

Om zoveel mogelijk handen aan het bed te houden, is het belangrijk om niet zorg-gerelateerde taken voor zover dit kan bij het zorgpersoneel weg te halen. Dat kan door gebruik te maken van vrijwilligers en studenten en ook door de inzet van slimme digitale hulpmiddelen.

Online introductieprogramma’s om de zorg te ontlasten

Verwacht wordt dat komende tijd veel nieuwe, extra handen nodig zijn in de zorg. Of dit nu geneeskundigen, verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, studenten of vrijwilligers zijn, allen hebben een gedegen inwerkperiode nodig om daadwerkelijk op een veilige manier aan de slag te kunnen. Een groot deel van deze inwerkperiode bestaat uit kennis- en informatieoverdracht over hoe de organisatie werkt. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over het rapporteren in systemen, hygiëneprotocollen, etc.

Juist dat stuk kennisoverdracht kan gemakkelijk gedigitaliseerd worden. AcademySuite is door jarenlange ervaring in de zorg, in staat om in no-time voor jouw zorgorganisatie een volledig digitaal inwerkprogramma te maken. Met onze inwerkprogramma’s ben jij in staat om snel, effectief, volledig online en op een uniforme wijze nieuwe medewerkers in te werken.

Dus wil jij snel, effectief en online opleiden? Neem contact op met AcademySuite. Wij helpen je graag.

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?