Bedrijfsschool

Heb je weleens nagedacht over de voordelen van een eigen bedrijfsschool? Bij een eigen bedrijfsschool staat het structureel leren en ontwikkelen centraal. Daarnaast biedt het kansen wat betreft het aantrekken van nieuwe medewerkers. Het kan namelijk erg lastig zijn om personeel met de juiste kennis en ervaring te vinden en daarbij wordt vakmanschap en bedrijfsspecifieke kennis niet op school geleerd. Met een eigen bedrijfsschool (ook wel eigen academy, online leeromgeving, bedrijfsacademie of opleidingshuis) kunt je jouw huidige of nieuwe werknemers opleiden binnen jouw eigen bedrijf. Daarbij kunnen jouw huidige werknemers meer kennis opdoen en nieuwe werknemers juist ingewerkt worden. Zo ontwikkelen de medewerkers zich tot echte vakmensen en blijft de organisatie groeien! Meer weten over een eigen bedrijfsschool? Op deze pagina vertellen wij je graag meer over een eigen opleidingsprogramma.

Wat is een bedrijfsschool?

 

Met een eigen bedrijfsschool investeer je in kennis en ontwikkeling. Je haalt de talenten van jouw medewerkers naar boven. Hierdoor kunt je jouw medewerkers duurzaam inzetten en daardoor gemotiveerd houden.

Wat zijn de voordelen van een eigen bedrijfsschool?

Het uitbreiden van kennis binnen jouw organisatie draagt ook bij aan het behalen van uw organisatiedoelen. Het maakt jouw bedrijf wendbaar, waardoor jouw bedrijf niet stil blijft staan.

Computer technologie onwikkeling cursus

Daarbij word je door het hebben van een eigen leeromgeving ook aantrekkelijker voor sollicitanten. Je laat zien dat je investeert in uw medewerkers, wat door velen als positief wordt ervaren.

Een bedrijfsschool op maat

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen een bedrijfsschool opzetten. 

 

Ontwikkeling training cursus uitleg

 

Bij AcademySuite ontwikkelen wij samen met jou een online academie op maat. Het hebben van een bedrijfsschool kan klinken als een grote investering in zowel tijd als geld. Omdat wij begrijpen dat je jouw aandacht bij uw bedrijf wilt houden, faciliteren wij het gehele academy proces. 

We werken met jou samen, maar belasten je zo weinig mogelijk. Daarbij zijn er diverse subsidies wat betreft leren en ontwikkelen. Deze kun je, eventueel met hulp van ons, gemakkelijk aanvragen.

Meer informatie over een eigen bedrijfsschool

Wil je meer informatie over het opzetten van een bedrijfsschool? Of weten wat AcademySuite voor jou kan betekenen door middel van een eigen e-learning module? Neem dan contact met ons op via info@academysuite.nl of 0341-820 002. Langskomen mag natuurlijk ook. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor aan de Dorpsstraat 22 in Lunteren. Wij vertellen je graag meer over het ontwikkelen van een eigen bedrijfsschool.