Heb je weleens nagedacht over het opzetten van een eigen online bedrijfsschool? Bij een eigen bedrijfsschool staat het structureel leren en ontwikkelen centraal. Daarnaast biedt het kansen wat betreft het aantrekken van nieuwe medewerkers. Het kan namelijk erg lastig zijn om personeel met de juiste kennis en ervaring te vinden en daarbij wordt vakmanschap en bedrijfsspecifieke kennis niet op school geleerd. 

Met een eigen online bedrijfsschool (ook wel eigen academy, online leeromgeving, bedrijfsacademie of opleidingshuis), kun je jouw huidige of nieuwe werknemers opleiden binnen jouw eigen bedrijf. Daarbij kunnen jouw huidige werknemers meer kennis opdoen en nieuwe werknemers juist ingewerkt worden. Zo ontwikkelen de medewerkers zich tot echte vakmensen en blijft de organisatie groeien! Meer weten over een eigen bedrijfsschool? Op deze pagina vertellen wij je graag meer over een eigen opleidingsprogramma.  

 

Wat is een bedrijfsschool?

Met een eigen bedrijfsschool investeer je in de ontwikkeling van de bedrijfsspecifieke kennis en ontwikkeling van je medewerkers. Je haalt de talenten van jouw medewerkers naar boven. Hierdoor kun je jouw medewerkers duurzaam inzetten en daardoor gemotiveerd houden. 

Bedrijfsschool voordelen

Het uitbreiden van kennis binnen jouw organisatie draagt ook bij aan het behalen van de organisatiedoelen. Het maakt jouw bedrijf wendbaar, waardoor jouw bedrijf niet stil blijft staan. Daarbij word je door het hebben van een eigen leeromgeving ook aantrekkelijker voor sollicitanten. Je laat zien dat je investeert in je medewerkers.Bedrijfsschool op maat
Zowel kleine als grote bedrijven kunnen een bedrijfsschool opzetten. Bij AcademySuite ontwikkelen wij samen met jou een online academie op maat. Het hebben van een bedrijfsschool kan klinken als een grote investering in tijd. Omdat wij begrijpen dat je jouw aandacht bij je bedrijf wilt houden, faciliteren wij het gehele academy proces. 

We werken met jou samen, maar belasten je zo weinig mogelijk. Daarbij zijn er diverse
subsidies wat betreft leren en ontwikkelen. Deze kun je, eventueel met hulp van ons, gemakkelijk aanvragen. Met deze subsidies 

Meer weten?

Wil je meer informatie over het opzetten van een bedrijfsschool? Of weten wat AcademySuite voor jou kan betekenen door middel van een eigen e-learning module? Neem dan contact met ons op via info@academysuite.nl of bel ons!

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52