Bedrijfsschool

Heeft u weleens gehoord van een eigen bedrijfsschool? Bij een eigen bedrijfsschool staat het structureel leren en ontwikkelen centraal. Daarnaast biedt het kansen wat betreft het aantrekken van nieuwe medewerkers. Het kan namelijk erg lastig zijn om personeel met de juiste kennis en ervaring te vinden en daarbij wordt vakmanschap en bedrijfsspecifieke kennis niet op school geleerd. Met een eigen bedrijfsschool (ook wel eigen academy, online leeromgeving, bedrijfsacademie of opleidingshuis) kunt u uw huidige of nieuwe werknemers opleiden binnen uw eigen bedrijf. Daarbij kunnen uw huidige werknemers meer kennis opdoen en uw nieuwe werknemers juist ingewerkt worden. Zo ontwikkelen de medewerkers zich tot echte vakmensen en blijft uw organisatie groeien! Meer weten over een eigen bedrijfsschool? Op deze pagina vertellen wij u graag meer over een eigen opleidingsprogramma.

Schrijf u nu Gratis in voor  “Uw eigen academy”!

Gratis introductie

Wat is een bedrijfsschool?

Met een eigen bedrijfsschool investeert u in kennis en ontwikkeling. U haalt de talenten van uw medewerkers naar boven. Hierdoor kunt u uw medewerkers duurzaam inzetten en daardoor gemotiveerd houden.

Wat zijn de voordelen van een eigen bedrijfsschool?

Het uitbreiden van kennis binnen uw organisatie draagt ook bij aan het behalen van uw organisatiedoelen. Het maakt uw bedrijf wendbaar, waardoor uw bedrijf niet stil blijft staan. Daarbij wordt u door het hebben van een eigen leeromgeving ook aantrekkelijker voor sollicitanten. U laat zien dat u investeert in uw medewerkers, wat door velen als positief wordt ervaren.

Een bedrijfsschool op maat

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen een bedrijfsschool opzetten. Bij AcademySuite ontwikkelen wij samen met u een online academie op maat. Het hebben van een bedrijfsschool kan klinken als een grote investering in zowel tijd als geld. Omdat wij begrijpen dat u uw aandacht bij uw bedrijf wilt houden, faciliteren wij het gehele academy proces. We werken met u samen, maar belasten u zo weinig mogelijk. Daarbij zijn er diverse subsidies wat betreft leren en ontwikkelen. Deze kunt u, eventueel met hulp van ons, gemakkelijk aanvragen.

Gratis introductie

Meer informatie over een eigen bedrijfsschool

Wilt u meer informatie over het opzetten van een bedrijfsschool? Of weten wat AcademySuite voor u kan betekenen door middel van een eigen e-learning module? Neem dan contact met ons op via info@academysuite.nl of 0341-820 002. Langskomen mag natuurlijk ook. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor aan de Dorpsstraat 22 in Lunteren. Wij vertellen u graag meer over het ontwikkelen van een eigen bedrijfsschool!