Bedrijfsacademie

Investeren in uw medewerkers met een bedrijfsacademie? Dat kost tijd en geld, maar wat als u het niet doet? De ontwikkelingen in uw branche gaan razendsnel. In hoeverre zijn uw medewerkers in staat hierop in te spelen? En hoe kunnen zij er zo op inspelen dat het bijdraagt aan het behalen van uw organisatiedoelen? Voorkom dat uw bedrijf stil blijft staan en zet een eigen academy op. Op deze manier werkt u gestructureerd, doeltreffend en voortdurend aan de ontwikkeling van uw medewerkers. Medewerkers die ervoor zorgen dat uw bedrijf continue blijft groeien!

Schrijf u nu Gratis in  voor  “Uw eigen academy”!

Gratis introductie

Wat is een bedrijfsacademie?

Met een eigen bedrijfsacademie kunt u de ontwikkeling van uw werknemers gestructureerd en effectief vormgeven, om zo bepaalde doelstellingen te behalen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van uw medewerkers, persoonlijke leerpaden en de mogelijkheid tot blended learning. Daarnaast biedt een eigen bedrijfsacademie ook een gedegen inwerkprogramma, zodat u direct zorgt voor een goede binding van uw werknemer met het bedrijf.

Wat is het effect van een bedrijfsacademie op potentiële werknemers?

Het aantrekken van goede werknemers is niet eenvoudig. Heeft u hier moeite mee? De sleutel tot succes is een inhouse academy en een inwerkprogramma. Hiermee laat u zien dat u structureel investeert in uw werknemers. Dat wordt niet alleen door uw huidige werknemers als positief ervaren. U creëert ook een positief imago bij potentiële werknemers. Kortom: met een online academie wordt u als werkgever nog interessanter voor potentiële werknemers!

Wat is het effect van een bedrijfsacademie op uw huidige werknemers?

Werknemers vinden is één, maar ze behouden blijkt in de praktijk een stuk lastiger. Wilt u voorkomen dat uw talentvolle werknemers ontslag nemen en vakmanschap verdwijnt? Investeer dan met een bedrijfsacademie in het talent van uw werknemers. Werknemers die zich kunnen ontwikkelen, blijven gemotiveerde. Dat heeft een positief effect op uw bedrijf. Gemotiveerde en goed opgeleide werknemers functioneren namelijk beter. Zij tonen meer betrokkenheid, hogere productiviteit en zijn minder vaak ziek. Kortom: een bedrijfsschool is een goede manier om uw huidige werknemers te binden aan uw bedrijf.

Gratis introductie

AcademySuite: voor een bedrijfsacademie op maat!

Bij AcademySuite kunt u uw eigen bedrijfsacademie samenstellen. Ontzettend interessant! Uw personeel beschikt hierdoor niet alleen over kennis en ervaring in zijn of haar vakgebied, maar ook over bedrijfsspecifieke kennis. Kennis die een bijdrage levert aan het behalen van uw organisatiedoelen en u een concurrentievoordeel kan opleveren. Benieuwd naar wat AcademySuite voor u kan betekenen? Of wilt u een online leeromgeving/opleidingshuis/bedrijfsschool opzetten? Neem dan gerust contact met ons op via info@academysuite.nl of 0341 – 820 002. Bedrijfsacademie is de eerste stap in het laten groeien van uw bedrijf!