Bedrijfsacademie

Investeren in jouw medewerkers met een bedrijfsacademie? Dat kost tijd en geld, maar wat als je het niet doet? De ontwikkelingen in jouw branche gaan razendsnel. In hoeverre zijn jouw medewerkers in staat hierop in te spelen? En hoe kunnen zij er zo op inspelen dat het bijdraagt aan het behalen van jouw organisatiedoelen? Voorkom dat jouw bedrijf stil blijft staan en zet een eigen academy op. Op deze manier werk je gestructureerd, doeltreffend en voortdurend aan de ontwikkeling van de medewerkers. Medewerkers die ervoor zorgen dat jouw bedrijf continu blijft groeien!

Schrijf je nu Gratis in  voor  “Jouw eigen academy”!

Gratis introductie

Wat is een bedrijfsacademie?

Met een eigen bedrijfsacademie kunt je de ontwikkeling van jouw werknemers gestructureerd en effectief vormgeven, om zo bepaalde doelstellingen te behalen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van de medewerkers, persoonlijke leerpaden en de mogelijkheid tot blended learning. Daarnaast biedt een eigen bedrijfsacademie ook een gedegen inwerkprogramma, zodat je direct zorgt voor een goede binding van de werknemer met het bedrijf.

Wat is het effect van een bedrijfsacademie op potentiële werknemers?

Het aantrekken van goede werknemers is niet eenvoudig. Heb je hier moeite mee? De sleutel tot succes is een inhouse academy en een inwerkprogramma. Hiermee laat je zien dat je structureel investeert in jouw werknemers. Dat wordt niet alleen door huidige werknemers als positief ervaren. Je creëert ook een positief imago bij potentiële werknemers. Kortom: met een online academie wordt je als werkgever nog interessanter voor potentiële werknemers!

Wat is het effect van een bedrijfsacademie op huidige werknemers?

Werknemers vinden is één, maar ze behouden blijkt in de praktijk een stuk lastiger. Wil je voorkomen dat jouw talentvolle werknemers ontslag nemen en vakmanschap verdwijnt? Investeer dan met een bedrijfsacademie in het talent van jouw werknemers. Werknemers die zich kunnen ontwikkelen, blijven gemotiveerde. Dat heeft een positief effect op jouw bedrijf. Gemotiveerde en goed opgeleide werknemers functioneren namelijk beter. Zij tonen meer betrokkenheid, hogere productiviteit en zijn minder vaak ziek. Kortom: een bedrijfsschool is een goede manier om huidige werknemers te binden aan jouw bedrijf.

AcademySuite: voor een bedrijfsacademie op maat!

Bij AcademySuite kun je jouw eigen bedrijfsacademie samenstellen. Ontzettend interessant! Jouw personeel beschikt hierdoor niet alleen over kennis en ervaring in zijn of haar vakgebied, maar ook over bedrijfsspecifieke kennis. Kennis die een bijdrage levert aan het behalen van jouw organisatiedoelen en je een concurrentievoordeel kan opleveren. Benieuwd naar wat AcademySuite voor jou kan betekenen? Of wil je een online leeromgeving/opleidingshuis/bedrijfsschool opzetten? Neem dan gerust contact met ons op via info@academysuite.nl of 0341 – 820 002. Bedrijfsacademie is de eerste stap in het laten groeien van jouw bedrijf!