Het verschil maken?
Dat doe je met een AcademySuite inwerkprogramma.

IMPACT VANAF HET TEKEN VAN HET CONTRACT TOT AAN DE LAATSTE WERKDAG.

Preboarding

Start met het bedrijfsspecifiek inwerken van je medewerkers voor hun eerste werkdag. Daarmee voelen ze zich sneller betrokken bij jouw bedrijf. En des te sneller zij zich op hun gemak voelen, des te sneller dragen ze bij aan het succes én de ontwikkeling van jouw organisatie. Jij bespaart daarmee tijd én geld. 

Onboarding

Onboarding

Vanaf de eerste werkdag start het functiespecifiek inwerken. Ook hierin ondersteunt het inwerkprogramma van AcademySuite. Met de meest moderne leermiddelen van video’s tot virtual reality. Niets is te gek.

Leven lang leren

Na preboarding en onboarding stopt het leren niet. Bied medewerkers doorlopend een opleidingsaanbod aan waarmee ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. In een tijd waarin veranderingen elkaar razendsnel opvolgen, stopt leren nooit. Een leven lang leren. 

digitaal leren

Jouw inwerkprogramma vormgeven

In het inwerkprogramma van AcademySuite vind je alles wat een nieuwe medewerker binnen jouw organisatie nodig heeft om een optimale start te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan hoe kernwaarden worden vertaald naar merkbaar gedrag, maar ook waar en hoe je kunt inloggen in de verschillende systemen.

Voordelen voor
alle betrokken

Een goed inwerkprogramma zorgt er onder andere voor dat:

E learning ontwikkelen
digitaal leren

Kwalitatief inwerken maakt het verschil!

Wil jij hogere medewerkerstevredenheid, betere prestaties en een aantrekkelijk werkgever zijn? Wil je daarnaast ook nog geld en tijd besparen? Start dan vandaag nog met een kwalitatief inwerkprogramma van AcademySuite.

Meer weten over een inwerkprogramma?