Je medewerkers, klanten of partners opleiden met een e-learning op maat

  • Wil jij nieuwe medewerkers een onvergetelijk onboardingprogramma bieden?

  • Wil jij in korte tijd zo efficiënt mogelijk een specifieke doelgroep opleiden? Bijvoorbeeld jouw medewerkers, klanten of dealers?
  • Wil jij meer rendement halen uit jouw opleidingsbudget?
  • Wil jij jouw medewerkers, klanten en partners up-to-date houden door hen specifieke kennis aan te bieden?

Wij stellen je in staat om jouw eigen e-learning te ontwikkelen.  Daarbij maak je maximaal gebruik van de meest eigentijdse online leeroplossingen. 

Jij gebruikt ons platform, wij zorgen voor de juiste huisstijl. Vervolgens bouwen wij voor jou e-learning op maat. Of je bouwt ze zelf met hulp van ons. Denk daarbij aan modules over veiligheid, kernwaarden, klantgericht werken, wet-/regelgeving, productkennis, inwerkprogramma’s, et cetera.

Latere aanpassingen kunnen wij voor je maken, maar het is ook mogelijk dat je de inhoud van de e-learnings zelf onderhoudt. Zo vinden wij samen de juiste balans in onze samenwerking!

Meerdere klanten ontdekten al de voordelen van online trainingen. Een goede e-learning op maat bestaat niet alleen uit het plaatsen van de gewenste content. Door didactische principes toe te passen volgens het breinleermodel heeft AcademySuite een hoog leerrendement. Dat is belangrijk. Je wilt immers dat gedrag verandert of kennis toegepast wordt. 

Maak via onderstaande buttons een afspraak of bekijk de demo!

Klantcase

”Ons credo ‘Samen Slimmer Sneller’ willen we ook waarmaken door kennis online te delen met onze klanten.

Onze specifieke kennis van hygiënisch ontwerpen binnen de foodsector is voor onze medewerkers slim ontsloten in een e-learning binnen onze HIH-Academy intern. Met deze uitstekende basis waren we in staat om met geringe inspanning een trainingsprogramma in deze academy te ontsluiten voor klanten extern.”

Ben Schut

Manager Food, H.I.H. Engineering

E-learning ontwikkelen

Meer cases bekijken? Bekijk deze e-learning voorbeelden of ga naar naar de cases.  Op deze pagina vind je ervaringen van klanten die je al voor zijn gegaan. 

Wij vertalen jouw leerbehoefte naar online leeroplossingen