Skip to content

Onze
oplossingen

AcademySuite. Wij halen kennis op en maken er leerstof van. Helder. Afgestemd op de doelgroep, aantrekkelijk voor het brein, didactisch doordacht. Ontsloten via een online kennisplatform en aangeboden als e-learning. Klaar voor gebruik. Zo helpen we u cruciale kennis te delen. AcademySuite. Unlocking knowledge.

Jouw leerbehoefte in
online leeroplossingen

De kracht van AcademySuite: jouw leerbehoefte vertalen naar eigentijdse digitale leermiddelen. We ontwikkelen online bedrijfsscholen (online academies), e-learnings op maat of we zetten bestaande trainingen om in digitale trainingen. Inclusief toetsen en certificaten als je dat wilt. 

Focus op
didactisch
ontwerp​

Met onze didactische ervaring maken we keuzes voor het gebruik van tekst, foto’s, video’s, animaties, virtual reality, evaluaties, toetsen en games.  Of training on the job. 

We adviseren, ontwikkelen, bouwen en onderhouden digitale leermiddelen. In iedere gewenste samenwerkingsvorm. Variërend van het leveren van een LMS (Learning Management System) waarin je zelf e-learnings kunt ontwikkelen tot en met een complete bedrijfsschool op maat.

Waarnaar ben jij op zoek?

Digitaal technologie cursus training

E-learnings op maat

Heb je een concrete leervraag voor een specifieke groep medewerkers of klanten?

Klant leeromgeving cursus training

Eigen online
bedrijfsschool

Wil je een een eigen bedrijfsschool waarmee je jouw medewerkers of partners opleidt tot vakmensen? Of wil je een aantrekkelijk online kennismakingsprogramma?

Onboarding boek Academysuite

Bestaande training
online maken

Heb je een bestaand trainingsaanbod dat je voor een deels of geheel wilt omzetten naar e-learnings?

Leeromgeving AcademySuite, demo, bedrijfsacademy

Integrale bedrijfsacademy

Wil je een integrale aanpak en vertrekken vanuit HR-beleid of een groot maatwerk opleidingsaanbod ontwikkelen aan de hand van een meerjarige opleidingskalender?

Online module

Heb je een concrete leervraag voor een specifieke groep medewerkers of klanten?

Online module
Training development

Training development

Heb je een bestaand trainingsaanbod intern of extern dat je wilt vernieuwen richting een online of blended vorm?

Klantcase

“Als schilderbedrijf gaan wij mee met onze tijd.”

“Onze onderhoudsspecialisten zijn opgeleid tot de meest klantvriendelijke vakmensen van de regio. Dit wordt ondersteund met onze eigen vakschool waar (online)leren een vast onderdeel van vakmanschap is geworden.”

Jaap - Guldie AcademySuite

Jaap Guldie

Directeur-eigenaar, Guldie Schilders
💬 Hoi, advies nodig?