Oplossingen

Sommige van onze klanten zoeken oplossingen om specifieke kennis over te dragen aan hun medewerkers of klanten. Een andere groep wil bepaald gedrag graag blijvend terug zien bij bestaande en/of nieuwe medewerkers. Wij zijn in staat, om dit in samenwerking met jou zo efficiënt mogelijk te doen, volledig op maat en in iedere gewenste stijl.

Hier ligt de kracht van AcademySuite; de leerbehoefte vertalen naar eigentijdse leeroplossingen. Online waar mogelijk, fysiek waar nodig. Met onze didactische ervaring maken we keuzes voor het gebruik van tekst, video, animaties, training on the job, evaluaties, toetsen en games. We adviseren, ontwikkelen, bouwen en onderhouden. In iedere gewenste samenwerkingsvorm.

Jouw drie oplossingen

Bekijk de video

Inwerkprogramma

Wil je een integrale aanpak en vertrekken vanuit HR-beleid of een groot maatwerk opleidingsaanbod ontwikkelen aan de hand van een meerjarige opleidingskalender?

Heb je een concrete leervraag voor een specifieke groep medewerkers of klanten?

Kies voor een helder inwerktraject met behulp van een inwerkprogramma

Heb je een bestaand trainingsaanbod intern of extern dat je wilt vernieuwen richting een online of blended vorm?

“Als schilderbedrijf gaan wij mee met onze tijd.”

“Onze onderhoudsspecialisten zijn opgeleid tot de meest klantvriendelijke vakmensen van de regio. Dit wordt ondersteund met onze eigen vakschool waar (online)leren een vast onderdeel van vakmanschap is geworden.”

Jaap - Guldie AcademySuite

Jaap Guldie
Directeur-eigenaar
Guldie Schilders