Oplossingen

Sommige van onze klanten zoeken oplossingen om specifieke kennis over te dragen aan hun medewerkers of klanten. Een andere groep wil bepaald gedrag graag blijvend terug zien bij bestaande en/of nieuwe medewerkers. Wij zijn in staat, om dit in samenwerking met jou zo efficiënt mogelijk te doen, volledig op maat en in iedere gewenste stijl.

Hier ligt de kracht van AcademySuite; de leerbehoefte vertalen naar eigentijdse leeroplossingen. Online waar mogelijk, fysiek waar nodig. Met onze didactische ervaring maken we keuzes voor het gebruik van tekst, video, animaties, training on the job, evaluaties, toetsen en games. We adviseren, ontwikkelen, bouwen en onderhouden. In iedere gewenste samenwerkingsvorm.

Jouw drie oplossingen

Bekijk de video

Wil je een integrale aanpak en vertrekken vanuit HR-beleid of een groot maatwerk opleidingsaanbod ontwikkelen aan de hand van een meerjarige opleidingskalender?

Ga naar: integrale bedrijfsacademy »

Heb je een concrete leervraag voor een specifieke groep medewerkers of klanten?

Ga naar: online modules »

Heb je een bestaand trainingsaanbod intern of extern dat je wilt vernieuwen richting een online of blended vorm?

Ga naar: training development »

“Het werk van onze medewerkers zal in toenemende mate veranderen. Een leven lang leren is voor ons dan ook geen vraag, het is een way of live!”

Om dat proces te ondersteunen, heeft AcademySuite ons geholpen met het structureren van een leercultuur waar voortdurend investeren in jezelf als vakman de normaalste zaak van de wereld is geworden. .

Hans den Boer
Manager mens & werk Bruil

0342 – 412 153
e info@bruil.nl
li linkedin profiel