Meld je nu aan voor de gratis demo!

Leeromgeving AcademySuite

Onboarding programma

Stel je eens voor. Je nieuwe medewerker begint vandaag aan zijn of haar eerste werkdag. Een belangrijke fase, want in deze periode worden de verwachtingen getoetst. Een goed onboarding programma zorgt vanaf dag 1, voor een sterke binding tussen de nieuwe medewerker en het bedrijf. Want zeg nou zelf, je wilt niet dat hij of zij het na één week al voor gezien houdt?

Inwerkprogramma
Waarom kiezen voor een inwerkprogramma?

Het belang van een onboarding programma

Het belang van onboarding van nieuwe medewerkers wordt wel eens onderschat. Hoe sneller zij zich op hun gemak voelen, hoe sneller zij bijdragen aan het succes van het team of bedrijf. Het zorgt daarnaast voor een hoge productiviteit, snelle integratie, hogere efficiëntie, hogere werktevredenheid en voor minder stress. Door te investeren in een onboarding programma, investeer je in de toekomst van je onderneming.

Introductieprogramma

Een onboarding programma (ook wel een introductieprogramma of inwerkprogramma genoemd) is een handvat voor de introductie van nieuwe werknemers. Deze introductie is cruciaal voor het succes van de nieuwe medewerker. Door standaard kennis en feiten op te nemen in een online onboarding programma bespaar je veel tijd. Zodat je minder medewerkers hoeft in te zetten voor begeleiding van de nieuwe medewerker.

Hoe ziet een inwerkprogramma eruit?
Voordelen voor alle betrokkenen

Sneller productief

AcademySuite ontwikkelt voor jou een programma dat ervoor zorgt dat de medewerker snel productief is. Hij of zij weet daardoor precies wat er verwacht wordt. Ons onboarding programma laat de nieuwe mederwerker snel kennismaken met de organisatie, afdelingen en collega’s.

Een goed begin is het halve werk

Aan de slag om jouw onboarding programma te realiseren? Wacht niet langer, onderneem actie!

Kies voor een helder inwerktraject met behulp van een inwerkprogramma