Skip to content

Snel productieve medewerkers?

Stel je eens voor. Je nieuwe medewerker begint vandaag aan zijn of haar eerste werkdag. Een belangrijke fase, want in deze periode worden de verwachtingen getoetst. Een goed onboardingsprogramma zorgt vanaf dag 1, voor een sterke binding tussen de nieuwe medewerker en het bedrijf. Want zeg nou zelf, je wilt niet dat hij of zij het na één week al voor gezien houdt?

Sneller productief?

AcademySuite ontwikkelt voor jou een programma dat ervoor zorgt dat de medewerker snel productief is. Hij of zij weet daardoor precies wat er verwacht wordt. Ons onboardingsprogramma laat de nieuwe medewerker snel kennismaken met de organisatie, afdelingen en collega’s.

Het belang van
goede onboarding

Het belang van onboarding van nieuwe medewerkers wordt wel eens onderschat. Hoe sneller zij zich op hun gemak voelen, hoe sneller zij bijdragen aan het succes van het team of bedrijf. Het zorgt daarnaast voor een hoge productiviteit, snelle integratie, hogere efficiëntie, hogere werktevredenheid en voor minder stress. Door te investeren in een onboardingsprogramma, investeer je in de toekomst van je onderneming.

Jouw onboarding vormgeven

Een onboardingsprogramma (ook wel inwerkprogramma genoemd) is een handvat voor de introductie van nieuwe werknemers. Deze introductie is cruciaal voor het succes van de nieuwe medewerker. Door standaard kennis en feiten op te nemen in een online onboardingsprogramma bespaar je veel tijd. Zodat je minder medewerkers hoeft in te zetten voor begeleiding van de nieuwe medewerker.

"AcademySuite haalt kennis op en maakt er leerstof van."​

Marijn Schouten
Consultant Schouten Consultancy

💬 Hoi, advies nodig?