Opleidingshuis

Een opleidingshuis, eigen academy of eigen opleidingsprogramma binnen uw bedrijf zorgt voor vakmanschap en onderscheiding. U geeft uw medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen. Dat maakt u onderscheidend, opvallend en aantrekkelijk in uw sector. Bedrijven met een opleidingshuis worden door velen gezien als goede werkgever. Het maakt u dus ook aantrekkelijker op de arbeidsmarkt. Daarbij kunnen uw huidige medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit houdt u uw huidige medewerkers gemotiveerd en trekt u goede, nieuwe medewerkers aan. Hierdoor zal u uiteindelijk beschikken over echte vakmensen!

Schrijf u nu Gratis in  voor  “Uw eigen academy”!

Gratis introductie

Wat is een opleidingshuis?

De essentie van een opleidingshuis is gestructureerd leren en ontwikkelen. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwe medewerkers bedrijfsspecifieke kennis bij brengen door middel van een inwerkprogramma. Ook kunnen uw huidige medewerkers hun kennis constant uitbreiden. Dit levert een win-win situatie op.

Wat zijn de voordelen van een opleidingshuis?

Wanneer uw medewerkers zich ontwikkelen, komt u als bedrijf ook verder. Een goed geschoolde medewerker blijft zich dan constant ontwikkelen binnen de functie, wat weer bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelen. Het maakt uw onderneming wendbaar. En door ontwikkeling te koppelen aan uw bedrijfsdoelen, wordt het rendement vergroot.

Ondersteuning van A-Z

Een opleidingshuis creëren klinkt wellicht ingewikkeld, maar dit hoeft niet zo te zijn. AcademySuite kan u namelijk op het gebied van deze ‘bedrijfsschool’ of ‘online academie’ volledig ontzorgen. Hiervoor doorlopen wij de volgende stappen:

1. Inventarisatie
2. Plan van aanpak
3. Opzetten en inrichten opleidingshuis
4. Ontwikkelen van content
5. Jaarlijks beheer en onderhoud

Wij faciliteren dit proces van A-Z. Wat wil zeggen dat wij wel met u samen werken, maar u zo min mogelijk belasten. Zo zorgen we samen voor een bedrijfsacademie, opleiding, of E-learning (ook wel online leeromgeving) op maat, terwijl u gewoon kunt blijven doen waar u goed in bent. En omdat u investeert in kennis en ontwikkeling, kunt u hiervoor vaak subsidies aanvragen. Ook hier helpen wij u graag bij.

Een eigen opleidingshuis creëren

Wilt u meer weten over een bedrijfsspecifiek opleidingshuis? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een interne opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0341-820 002 of door een e-mail te sturen naarinfo@academysuite.nl. Voor een kennismakingsgesprek nodigen wij u graag uit in ons kantoor. Ons kantoor is gevestigd aan de Dorpsstraat 22 in Lunteren. Wij laten u graag kennismaken met een eigen opleidingshuis!

Schrijf u nu Gratis in  voor  “Uw eigen academy”!

Gratis introductie