Maatwerk e-learning

Ben je op zoek naar een partij die maatwerk e-learning voor je kan bouwen? AcademySuite is gespecialiseerd in het ontwikkelen van e-learnings op maat. Wij zijn een enthousiast en ambitieus team en hebben alles in huis: onderwijskundigen, tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, foto- & videografen en e-learningbouwers.

 

 

De beste e-learning tools

Daarnaast hebben we de beste e-learning tools geselecteerd. Niet onze eigen tools maar de beste uit de markt. Zo werken we nauw met je samen maar je wordt niet van ons afhankelijk. Dat biedt jou continuïteit en het houdt ons scherp.

Nauwe samenwerking

Het klinkt cliché maar voor ons werkt het echt zo: door jouw wensen centraal te stellen en ons optimaal in te zetten voor het beste resultaat bereiken we een hoge klanttevredenheid. Daar word jij als klant blij van en wij dus ook. Spreekt je dit aan?

BreinLeerModel

Ons klantgerichtheid heeft professioneel fundament; dat is ons BreinLeerModel.

Als e-learning specialisten passen we in onze e-learnings de nieuwste breininzichten toe voor het beste didactisch resultaat. Dat klinkt misschien ingewikkeld maar maakt het leren voor de medewerker juist aantrekkelijker en effectiever!

Passen wij bij jouw organisatie?

Voel jij je thuis bij de uitgangspunten: e-learnings op maat, alles in eigen huis, het beste gereedschap, optimale klantgerichtheid, didactisch fundament en continuïteit? Dan nodigen we je graag uit voor een kennissessie waarin jij vrijblijvend ontdekt wat we voor jou kunnen betekenen