Veiligheid AcademySuite

Klantcase NormTotaal

Veilig werken is belangrijk. Voldoen aan de wetgeving is dat ook. Met toolboxen bereik je beide. Toolboxen helpen werknemers bij het veilig uitvoeren van werkzaamheden: een wettelijke verplichting. Het principe van een toolboxmeeting is het uitlokken van discussie over veiligheidsthema’s. Dit gebeurt doorgaans in offline bijeenkomsten, maar als het aan NormTotaal ligt, komt daar verandering in.

De uitdaging

De oplossing ligt bij het online aanbieden van de toolboxen. AcademySuite ontwikkelde de NormTotaal Academie; een eigen online leeromgeving waarin aangesloten bedrijven hun eigen toolboxen en werkinstructies kunnen beheren. Zo kunnen toolboxen op een eenvoudige manier aangeboden worden, waarbij de deelnemer zelf bepaalt waar en wanneer hij de toolbox doorneemt.

Het resultaat

Het resultaat is een mooie leeromgeving waarbij werknemers de toolboxen kunnen volgen waar en wanneer zij willen. De benodigde administratie kan eenvoudig worden opgevraagd in de NormTotaal Academie. Want je wilt natuurlijk graag weten wie de toolbox heeft gevolgd en wie nog aan de slag moet. Ook belangrijk: wat hebben medewerkers begrepen? Waar moet nog aan worden gewerkt?

 

Samen zorgen we ervoor dat Nederland weer een stukje veiliger wordt en dat er wordt voldaan aan de wetgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden om toolboxen in te zetten in jouw organisatie? We denken graag met je mee!

Recommended Posts