Galileo Academy en AcademySuite hebben een gemeenschappelijke deler: we digitaliseren. Waar Galileo Academy haar digitale expertise op het gebied van webdesign inzet om voor klanten een optimale digitale beleving te creëren, richt AcademySuite zich op het digitaliseren van opleidingen. Samen ontwikkelden we een online lesmodule Webdesign. 

Over Galileo Academy

Galileo Academy is niet zomaar een bedrijf; zij zijn een social enterprise. Dit betekent dat ze bij Galileo Academy uitsluitend mensen in dienst hebben die voorheen een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. Deze mensen worden door Galileo Academy opgeleid en er wordt hen een vast contract aangeboden. In een aantal maanden worden zij opgeleid tot webdeveloper, webdesigner of app ontwikkelaar.

De uitdaging

Voorheen bestond de opleiding uit losse cursussen bij verschillende aanbieders. Dit zorgde voor een onoverzichtelijk geheel. De behoefte ontstond om duidelijke leerlijnen te ontwikkelen, waarin de losse cursussen samenkomen.

 

Oplossing en eindresultaat

Samen met AcademySuite sloeg Galileo Academy de handen ineen om deze wens te bewerkstelligen. De nauwe en intensieve onderlinge samenwerking heeft geresulteerd in een effectieve online lesmodule. Er zijn vier leerlijnen gedigitaliseerd voor de (toekomstige) medewerkers van Galileo Academy. De leerlijn tot App developer, Front end en Back end webdeveloper en webdesigner. Zij kunnen nu op een snelle en efficiënte wijze hun opleiding doorlopen. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat!  

Ook jouw medewerkers digitaal opleiden?

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Bekijk ook: