Skip to content

Klantcase Galileo Academy

Klantcase Galileo Academy

Aanleiding

Galileo Academy en AcademySuite hebben een gemeenschappelijke deler: we digitaliseren. Waar Galileo Academy haar digitale expertise op het gebied van webdesign inzet om voor klanten een optimale digitale beleving te creëren, richt AcademySuite zich op het digitaliseren van opleidingen.

Galileo Academy is niet zomaar een bedrijf; zij zijn een social enterprise. Dit betekent dat ze bij Galileo Academy uitsluitend mensen in dienst hebben die voorheen een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. Deze mensen worden door Galileo Academy opgeleid en er wordt hen een vast contract aangeboden. In een aantal maanden worden zij opgeleid tot webdeveloper, webdesigner of app ontwikkelaar. Voorheen bestond de opleiding uit losse cursussen bij verschillende aanbieders. Dit zorgde voor een onoverzichtelijk geheel. De behoefte ontstond om duidelijke leerlijnen te ontwikkelen, waarin de losse cursussen samenkomen.

Resultaat

Samen met AcademySuite sloeg Galileo Academy de handen ineen om deze wens te bewerkstelligen. De nauwe en intensieve onderlinge samenwerking heeft geresulteerd in een effectieve lesmodule. Er zijn vier leerlijnen gedigitaliseerd voor de (toekomstige) medewerkers van Galileo Academy. De leerlijn tot App developer, Front end en Back end webdeveloper en webdesigner. Zij kunnen nu op een snelle en efficiënte wijze hun opleiding doorlopen. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat!  

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?