Skip to content

Klantcase Witteveen Trainingen

Klantcase Witteveen Trainingen

Bestaande klassikale trainingen digitaliseren, dat was de wens van Witteveen Trainingen. Hoe pak je dit aan? En hoe ontwikkel je modules die worden geaccrediteerd door het CBR? Samen met AcademySuite werd deze uitdaging opgepakt.

 

De uitdaging

De Code95 Trainingen van Witteveen Trainingen bestonden uit een klassikaal gedeelte en een praktijkgedeelte. Deze trainingen vonden voornamelijk ’s avonds plaats en konden door COVID-19 geen doorgang meer vinden. De wens van Witteveen Trainingen was duidelijk: een alternatieve manier vinden om iedere chauffeur op zijn eigen tijd en plek de juiste kennis aan te bieden. Dit bespaart reistijd en -kosten en zorgt voor flexibiliteit voor trainer en deelnemers.

 

De oplossing

Voor Witteveen Trainingen is een eigen online leerplatform ontwikkeld in de eigen huisstijl. Er wordt gebruik gemaakt van een blended leertraject. In het platform staat de eerste e-learning, Rijoptimalisatie, klaar voor deelnemers die de training gaan volgen. Deelnemers schrijven zich op het platform direct in voor het praktijkgedeelte. Gepersonaliseerde certificaten maken de modules compleet.

 

Het resultaat

Het resultaat is een compleet ingerichte en door het CBR geaccrediteerde Academy in de huisstijl van Witteveen Trainingen. De deelnemers volgen de module Rijoptimalisatie op de tijd en de plek wanneer het hen uitkomt. De trainer bespaart veel trainingstijd en monitort online de resultaten. In de toekomst biedt de academy de mogelijkheid om het aanbod uit te breiden en te verdiepen.

Haal het beste uit je medewerkers & waarborg de continuïteit van je bedrijf.

Digitaal technologie cursus training

Voel je vrij dit bericht te delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
💬 Hoi, advies nodig?