truck Witteveen vrachtwagen

Bestaande klassikale trainingen digitaliseren, dat was de wens van Witteveen Trainingen. Hoe pak je dit aan? En hoe ontwikkel je modules die worden geaccrediteerd door het CBR? Samen met AcademySuite werd deze uitdaging opgepakt. De oplossing is gerealiseerd met een digitaal leerplatform, geaccrediteerd door het CBR. 

De uitdaging

De Code95 Trainingen van Witteveen Trainingen bestonden uit een klassikaal gedeelte en een praktijkgedeelte. Deze trainingen vonden voornamelijk ’s avonds plaats en konden door COVID-19 geen doorgang meer vinden. De wens van Witteveen Trainingen was duidelijk:

Een alternatieve manier vinden om iedere chauffeur op zijn eigen tijd en plek de juiste kennis aan te bieden. Dit bespaart reistijd en -kosten en zorgt voor flexibiliteit voor trainer en deelnemers.

De oplossing

Voor Witteveen Trainingen is een eigen digitaal leerplatform ontwikkeld in de eigen huisstijl. Er wordt gebruik gemaakt van een blended leertraject. In het platform staan de e-learnings, bijvoorbeeld ‘Rijoptimalisatie’, klaar voor deelnemers die de training gaan volgen. Deelnemers schrijven zich op het platform direct in voor het praktijkgedeelte. Gepersonaliseerde certificaten maken de modules compleet.

Het resultaat

Het resultaat is een compleet ingerichte en door het CBR geaccrediteerde online academie in de huisstijl van Witteveen Trainingen. De deelnemers volgen de modules op de tijd en de plek wanneer en waar het hen uitkomt.

De trainer bespaart veel trainingstijd en monitort online de resultaten. In de toekomst biedt de academie de mogelijkheid om het aanbod uit te breiden en te verdiepen.

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie?

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts