Klantcase Grow academy

Klantcase Grow Academy

Hoe kun je jouw visie overbrengen op jouw organisatie? Hoe kun je jouw visie overbrengen op de maatschappij? Voor de GROW-organisaties lag hier de uitdaging. Zij vroegen AcademySuite om een passende aanpak.

 

De uitdaging
Naast het overbrengen van de visie, speelden er meer vragen. Zijn er andere mogelijkheden om bijscholing te organiseren dan de maandelijkse bijscholingsavond? En hoe kunnen reflectie- en evaluatiemomenten effectiever worden vormgegeven? Hygiëne, veiligheid, sociale en lichamelijke ontwikkeling, normen en waarden; het is een greep uit de onderwerpen waar een Pedagogisch Werker binnen de kinderopvang van op de hoogte moet zijn.

Met deze vragen ging AcademySuite voor een aantal kinderopvangorganisaties in Amsterdam aan de slag.

 

De oplossing
Het op maat gemaakte online leerplatform van AcademySuite is allereerst ontwikkeld als verzamelplek om personeelsleden, ouders van kinderen en andere betrokkenen samen te brengen rond de GROW-visie. In deze leeromgeving staat een e-learning klaar waarin de visie op een bevlogen en inspirerende manier wordt uitgelegd aan de hand van illustrerende voorbeelden. Hiervoor is een reeks informatieve animatievideo’s ontwikkeld, waarin de grondlegger van de visie in animatiestijl is nagemaakt en op een speelse manier de visie uitlegt en overdraagt. Deze video’s worden daarnaast gebruikt om de visie op evenementen en gemeentelijke vergaderingen op een compacte, overtuigende wijze te presenteren.

Verder worden diverse onderwerpen uitgelegd aan het personeel, om zo flexibel leren te stimuleren en een eind te maken aan de maandelijkse bijscholingsavond. De evaluatie- en feedbackmomenten zijn gedigitaliseerd door middel van interactieve 360-graden evaluaties, waarbij ook externen worden gevraagd om hun feedback te geven. In de leeromgeving staan opdrachten klaar om de kennis van het personeel up to date te houden en regelmatig te testen.

 

Het resultaat    
Het resultaat is een op maat gemaakte GROW-academy compleet met eigen huisstijl en URL als centrum van ontwikkeling, inspiratie en kennisoverdracht. Op een bevlogen wijze kunnen medewerkers, ouders en betrokkenen worden geïnspireerd door de visie. In de toekomst biedt de GROW-academy de mogelijkheid om de visie verder te verspreiden, uit te breiden en te verdiepen. Samen realiseren we ontwikkeling!

 

Voor Crescat Consultancy en 5 kinderopvang organisaties in Amsterdam heeft AcademySuite de GROW-academy inclusief een reeks informatieve animatievideo’s ontwikkeld. Het doel is om de visie en kennis van de organisaties te verspreiden.

Dankzij de juiste tooling, de creativiteit, didactische kennis en de nauwe samenwerking heeft AcademySuite geholpen mijn visie te realiseren. AcademySuite, bedankt!”

Samantha del Prado

Eigenaar Crescat Consultancy

Leeromgeving AcademySuite, demo, bedrijfsacademy

Vraag nu een gratis demo aan!

Deel deze posts

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email